Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα της Ζακύνθου καθώς απέκτησε τον σέντερ φορ Βαγγέλη Μακρή! Μια μεταγραφή που την είχε η ομάδα της Ζακύνθου εδώ και αρκετό καιρό στα “σκαριά”, πραγματοποιήθηκε και έτσι ο πρώτος σκόρερ του περσινού 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 22 τέρματα, Βαγγέλης Μακρής είναι πλέον παίκτης της Ζακύνθου!

Ο παίκτης ήρθε στο νησί με τι πλοίο της γραμμής την Τετάρτη το μεσημέρι, στο λιμάνι τον υποδέχθηκε το μέλος της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσιος Μίλος. Στην συνέχεια ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Γαϊτάνι όπου υπέγραψε το νέου δελτίο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για τους νησιώτες που βάζουν στην γραμμή κρούσης ένα “κανόνι” που τα τελευταία χρόνια πυροβολεί ακατάπαυστα τις αντίπαλες εστίες. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Παναιγιαλείου, ‘ηταν πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο,  πετυχαίνοντας 22 τέρματα. Την σεζόν 22-23 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιολικού κερδίζοντας την άνοδο στην Super League 2. Ο Μακρής ήταν από τους πρώτους σκόρερ του 4ου ομίλου με 13 γκολ, πίσω από τον Μπαρμπαρούση της Ρόδου που σημείωσε 17. Εχει αγωνιστεί την περίοδο 2021-22 στον μετέπειτα πρωταθλητή του 7ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική ΠΑΟ Ρουφ (7 ματς, 1 γκολ) και στο δεύτερο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας (12 ματς, 3 γκολ). Στο παρελθόν έχει παίξει στη Football League με τη Ρόδο (2020-21, Β’ Γύρος, 13 ματς) και στη Γ’ Εθνική με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου (2020-21, Α’ Γύρος) ενώ ξεκίνησε την καριέρα του με τον Λεβαδειακό στη Super League 2 (2019-20, 3 ματς).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Βαγγέλη Μακρή. Πρώτος σκόρερ του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με Αιολικό και Παναιγιάλειο επί δύο συναπτά έτη, καθώς επίσης και πρώτος σκόρερ των play off ανόδου Β Εθνικής την περίοδο 2022-23. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να συνεχίσει το σερί του. Με τιμή Το Γραφείο τύπου του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.