Προετοιμάζεται η διοργανώτρια για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας τοπικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα προκήρυξη είναι έτοιμη και οσονούπω θα δοθεί στα σωματεία που θα πάρουν μέρος στα 2 πρωταθλήματα. Η ΕΕ της ΕΠΣ Ζακύνθου εργάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι έτοιμη, καθώς ο χρόνος αρχίζει σιγά σιγά και πιέζει.

Η ένωση προσπαθεί να βρει τους βηματισμούς της μετά τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν και άφησαν σημάδια και μάλιστα αρκετά. Τα ενεργά μέλη του δ.σ. μετά την αποστασιοποίηση του Γιάννη Βερύκιου και του Νίκου Κυπριώτη και σίγουρα της Νικολέτας Λάππου, είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή  από όλους, για κυλήσουν τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Επειδή το φορτίο θα είναι μεγάλο για τον πρόεδρο και με δεδομένο, ότι θα υπάρχει “σκιώδης” αντιπολίτευση στην Ένωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει ειδικός σύμβουλος δίπλα στον πρόεδρο ο οποίος θα συμβουλεύει με την εμπειρία που έχει και θα έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα στην Ένωση. Άλλωστε, σχεδόν όλες οι Ενώσεις ανά την Ελλάδα έχουν τους εδικούς συμβούλους, κάτι που το γνωρίζουν άπαντες.

Ο Στέλιος Γούναρης

Οι ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ειδικός σύμβουλος θα είναι ο Στέλιος Γούναρης, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του θα βοηθήσει τον φίλο του επί μια 20ετία Νίκο Κοντονή σε αυτό το δύσκολο πόστο του προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Πιθανότατα τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση περί αυτού!

Ο Αντώνης Μποζίκης
O Δημήτρης Κωστάκης

Από εκεί και πέρα, υπήρξε αλλαγή σκυτάλης στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.  Μέχρι πρότινος την θέση αυτή επί αρκετά χρόνια,  κατείχε ο Διονύσιος Βοζαϊτης ο οποίος στις πρώτες επαφές που είχε ο σύνδεσμος με την Ένωση αρνήθηκε να συνεχίσει. Στην συνέχεια επελέγη για το πόστο αυτό Αντώνης Μποζίκης ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι σταματάει την ενεργό δράση. Ενας έμπειρος διαιτητής που μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Αντιπρόεδρος διαιτησίας θα είναι ο επίσης έμπειρος διαιτητής Δημήτρης Κωστάκης και μέλος παραμένει ο Κώστας Πλέσσας.  Σίγουρα,  η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου, θέλει να φέρει νέο αέρα σε όλους τους τομείς και ένας από αυτούς είναι και η διαιτησία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κος Βοζαίτης ήταν για αρκετά χρόνια αρχιδιαιτητής και μάλιστα με θετικό πρόσημο και αγαπητός σε όλους.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.