Πλησιάζει η ώρα της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Αστέρα Πετριτή είναι αυτό που θα ανοίξει την αυλαία του φετινού μαραθωνίου και στους 4 ομίλους καθώς θα αρχίσει στις 11.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Μετά λοιπόν από σχεδόν 5 μήνες αρχίζει το ματς!

Στο κυανοκίτρινο στρατόπεδο όλα είναι έτοιμα για το ματς της πρεμιέρας. όλος ο οργανισμός της ομάδας, από την ακαδημίες έως και την διοίκηση αδημονούν να για βρεθεί η ομάδα στην σέντρα. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους της κυανοκίτρινης ομάδας που θα δουν την αγαπημένη τους σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει την κατηγορία.


Για το τεχνικό επιτελείο η προετοιμασία έλαβε τέλος και πλέον όλοι έχουν μπει σε ρυθμούς πρεμιέρας. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί και τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρει η ομάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του συλλόγου Στάθης Καραμαλίκης έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελά καθώς ο δελτίο του αμυντικού μέσου Ιβάν Σίλβα εκδόθηκε από την επιτροπή της ΕΠΟ και έτσι ο παίκτης θα μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα. Δεν βγήκε όμως το δελτίο του Λούκας Τσιαπάρο και θα πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Από το παιχνίδι θα λείψει ο νεαρός ακραίος επιθετικός Πέτρος Στεργίου ο οποίος έχει πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιου του νησιού. Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης 11.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Διαιτητήςτου αγώνα θα είναι ο ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τον Άγγελο Καρρά και τον Παύλο Μπαλαρούτσο όλοι από την Αχαϊα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ 91.8 σε περιγραφή του Σωκράτη Λειβαδά και σχολιασμό από τον Δημήτρη Πέττα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.