Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές Στάθης Καραμαλίκης (ΑΠΣ Ζάκυνθος) και Παν. Κορομπόκης (Αστέρα Πετριτή) έκαναν δηλώσεις.

Aναλυτικά αυτά που είπαν:

Στάθης Καραμαλίκης

“Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει άγχος. Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος. παίζαμε στην έδρας μας και θέλαμε να δείξουμε μια καλή εικόνα και παρουσία πάρα πολύ καλή. Σε γενικές γραμμές τόσο στο Α΄ μέρος όσο και στην επανάληψη τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια τους και για αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. είχαμε πάρα πολλές τελικές στην εστία αλλά δεν τελειώναμε τις φάσεις και αυτό μας δημιούργησε άγχος.  Από την στιγμή όμως που μπήκε το 1ο γκολ απελευθερωθήκαμε και παίξαμε πολύ καλά.

Σε ερώτηση για την ομάδα και το πλάνο να παίξει γρήγορα απάντησε:  “Θέλουμε να παίζουμε γρήγορα, διότι στην έδρα μας οι περισσότερες ομάδες, έρχονται εδώ και κλείνονται επίσης το γήπεδο δεν μας βοηθάει καθώς δεν είναι σε καλή κατάσταση, ‘άρα θέλω οι παίκτες μου να έχουν γρήγορη σκέψη. Αυτό είναι το ζητούμενο, να μεταφέρουμε την μπάλα γρήγορα από την πλευρά στη άλλη αλλά και στα μεσοδιαστήματα για να μπορούμε να διασπούμε κλειστές άμυνες. Σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν είμαστε έτοιμοι στο 100% , έχουμε παιδιά που δεν ‘έχουν βγει ακόμα τα δελτία τους. Το ζητούμενο τελικά σε αυτό το ματς ήταν η νίκη για αυτό και πάλι θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ματς κυπέλλου με τον Παναργειακό απάντησε: “Είναι ένα παιχνίδι με ομάδα Β΄ Εθνικής. Γνωρίζουμε οτι έχει μεγάλη δυναμική ο Παναργειακός, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και από εκεί και πέρα ότι βγει”. 

Παναγιώτης Κορομπόκης

“Την πρώτη ώρα είχαμε και εμείς στιγμές για να ανοίξουμε το σκορ, ήμασταν απειλητικοί, δεν περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, δεν έχουμε κάνει ούτε ένα φιλικό με πολύ νεαρά παιδιά και φάνηκε ότι από το 60΄ και μετά ξεμείναμε από ενέργεια. Δικαιολογημένα λοιπόν είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς λοιπόν που δεν εχουμε τις δυνατότητες να έχουμε ένα ρόστερ ικανό για πρωτάθλημα έχουμε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και να παρουσιάζουμε σε κάθε παιχνίδι κάτι όμορφο, σίγουρα όχι βαρετό ποδόσφαιρο και να παρουσιάζουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας”.    

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.