Την Κυριακή το απόγευμα στις 3 η ώρα, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο. Οι νησιώτες θέλουν πάση θυσία το τρίποντο της νίκης για να μπουν για τα καλά στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα μεγάλο ματς με μεγάλη σημασία είναι έτοιμη να δώσει η ομάδα της Ζακύνθου. Άλλωστε τα μεγάλα ραντεβού οι νησιώτες είναι πάντα εκεί να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό υπόσχονται να κάνουν και στο κυριακάτικο ματς κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που έρχεται στο νησί για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει αήττητος το πρωτάθλημα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει όσο τίποτα άλλο να περάσει αλώβητη μέσα από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Σε αυτή την έδρα που θα ματώσουν όλες οι πρωτοκλασάτες ομάδες του 2ου ομίλου. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Ζακύνθου, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη αλλά και για να μετρήσει τις δυνάμεις της, έχοντας απέναντι έναν δυνατό-ισχυρό αντίπαλο.

Οι νησιώτες θέλουν το τρίποντο της νίκης για να φτάσουν μια ανάσα από την κορυφή και στην συνέχεια να παραμείνουν στο γκρουπ των ομάδων που θα βρίσκονται στο πάνω ράφι του βαθμολογικού πίνακα. Η Ζάκυνθος μέχρι στιγμής, έχει δείξει θετικά στοιχεία, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανθούπολη που οι νησιώτες εμφανίστηκαν κουρασμένοι , τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Όμως, αν οι στόχοι της ομάδας είναι για το κάτι παραπάνω, τότε ναι, αυτό θα φανεί στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί όπου απέναντι θα σταθεί μια ομάδα που ενδεχομένως να έχει ένα από τα ποιο ποιοτικά ρόστερ όλης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα.

Όλο το ποδοσφαιρικό νησί της Ζακύνθου ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο δημοτικό στάδιο στις 3 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής. Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση των εισιτηρίων που η διοίκηση της νησιώτικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία τονίζει ότι τα εισιτήρια θα πωλούνται  μόνο σε φιλάθλους του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με προτεραιότητα στα μέλη της ομάδας, στους χορηγούς  και στις οικογένειες των μελών των ακαδημιών με υποχρεωτική επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο στάδιο. Ο τεχνικός του συλλόγου, Στάθης Καραμαλίκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για την Κυριακή, πλην του Δημήτρη Ανανιάδη που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος  Πετρόπουλος με βοηθούς τον Σωτήρη Δρίβηλα και τον Παύλο Μπαλαρούτσο, όλοι από την Αχαϊα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ 91.8 σε περιγραφή Σωκράτη Λειβαδά. Από τις 2.30 ο Δημήτρης Πέττας από το στούντιο του ραδιοφώνου θα ανοίξει την αυλαία της μετάδοσης. Με τηλεφωνικές συνδέσεις και με Αντώνη Κολεύρη που θα βρίσκεται εντός του γηπέδου .

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.