Την Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει εκτός έδρας η ομάδα της Ζακύνθου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης στις 1 το μεσημέρι της Κυριακής και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ 91.8 σε περιγραφή του Σωκράτη Λειβαδά.

Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν είχε πει κάποτε ο Τζον Φιτζέραλντ «Τζακ» Κένεντι, ο δολοφονηθείς πρόεδρος των ΗΠΑ (22 Νοεμβρίου 1963). Η αλήθεια είναι ότι για την ομάδα της Ζακύνθου, η συνέχεια στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής δεν είναι ζόρικη αλλά τείνει να γίνει, διότι οι νησιώτες πλέον κάνουν πρωταθλητισμό και η κυριακάτικη έξοδος στην Άρτα εγκυμονεί κινδύνους.

Μια ενδεχόμενη ήττα από την τοπική Αναγέννηση θα αλλάξει την κατάσταση της ζακυνθινής ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα και θα δημιουργήσει αλλά δεδομένα, κυρίως ότι θα απομακρυνθούν οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Βέβαια η Ζάκυνθος δεν πηγαίνει στην Άρτα ούτε για βόλτα. Πηγαίνει στην ομώνυμη πόλη για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, στην καλύτερη και στην χειρότερη να μην ηττηθεί.

Άλλωστε, η ζακυνθινή ομάδα, την περασμένη αγωνιστική απέδειξε στο στάδιο ότι είναι μια ομάδα με υψηλούς για φέτος στόχους απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για να βγουν αρκετά συμπεράσματα, αλλά και οι δύο ομάδες θέλουν να βγουν αλώβητες από αυτή την κυριακάτικη μάχη. Στο στρατόπεδο της ζακυνθινής ομάδας επικρατεί αισιοδοξία. Μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Καρδίτσα, άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη και του Γουίλσον Τσιμέλι έχει μικρή (ακόμα) συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα και θέλει μόνη τη νίκη για να φτάσει τους 8 βαθμούς και να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλήματος.    Η προσεχής αντίπαλος της Ζακύνθου, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, δύο πιο κάτω από τη ζακυνθινή ομάδα. Αυτό συνεπάγεται ότι το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να είναι συναρπαστικό και να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ζακυνθινή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ετοιμάζεται για Άρτα. Εκτός αποστολής έμειναν δύο βασικοί ποδοσφαιριστές. Ο Αργεντίνος αμυντικός μέσος Ιβάν Σίλβα ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ο νεαρός Αθ. Παπανικόπουλος που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με την Καρδίτσα, εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Ανανιάδη που είναι στην αποστολή καθώς έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης.   Οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι για τη νέα μεγάλη πρόκληση.  

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 1 το μεσημέρι έτσι ώστε να προλάβει να επιστέψει η αποστολή με το τελευταίο πλοίο της γραμμή στο νησί. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Βίτσας από Πρέβεζα-Λευκάδα και βοηθοί ο Νίκος Στρακαντούνας από Πρέβεζα-Λευκάδα με βοηθούς τον Γιάννη Κομκωτό από την Αιτ/νιας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.