Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα της Ζακύνθου. Μετά τον Νίκα και Γρηγορόπουλο, οι νησιώτες έκαναν ακόμα μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση και απέκτησαν τον Γιάννη Παραστατίδη ο οποίος από το καλοκαίρι είχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή. Πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι 24 ετών και έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Καλυθιών,  ΑΟ Πυλίου Κω, στον Διαγόρα Ρόδου και στην Παναχαϊκή.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν επιθετικό χαφ και έχει πραγματοποιήσει 60 συμμετοχές στην SL2. Μάλιστα με την φανέλα του Διαγόρα έκανε μια καταπληκτική χρονιά στο βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής! O παίκτης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στο νησί της Ζακύνθου για να ενσωματωθεί στη νέα του πλέον ομάδα.  Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους νησιώτες αποχώρησε ο Μάριος Ζελέκου. Παίκτης και διοίκηση έλυσαν την συνεργασία τους  το μεσημέρι της Πέμπτης. Η αλήθεια είναι ότι τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και η διοίκηση περίμεναν περισσότερα πράγματα από αυτόν τον ποιοτικό ποδοσφαιριστή, αλλά έως και την 5η αγωνιστική δεν είχε δείξει αυτό που πραγματικά είναι μέσα στο γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.