Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, εκεί όπου ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κέρδισε δίκαια και με σβηστές τις μηχανές στον Ατρόμητο Παλαμά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου.

Οι νησιώτες έκαναν τα απαραίτητα έτσι ώστε να κερδίσουν χωρίς να εντυπωσιάσουν τον αντίπαλο, να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης (που αυτό ήταν και το ζητούμενο), ξεκούραστα και φυσικά να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στην 4η θέση,  έχοντας 11 βαθμούς σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά κυρίως στο Α΄ μέρος με λιγοστές φάσεις.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 24΄ για λογαριασμό της Ζακύνθου, σε δεξί σουτ του Στεργίου ο Βιλανάκης απέκρουσε σε κόρνερ. στο 38′ η Ζάκυνθος κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Μεταξάς ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κριεζή και ο διαιτητής Γρηγόρης Ρηγόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Βαγγέλης Μακρής ήταν εύστοχος από τη άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ζακύνθου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν σαφώς καλύτερος με τους νησιώτες να μπαίνουν δυνατά και στα πρώτα πέντε λεπτά να κάνουν το 2-0 και να κλειδώνουν τη νίκη. Στο 50΄ Παρασκευόπουλος έβγαλε μια ωραία σέντρα και ο Πέτρος Στεργίου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα… ήταν λογικό το παιχνίδι να ανοίξει. Η Ζάκυνθος απαλλαγμένη από το άγχος βγήκε μπροστά. είχε μια που καλή στιγμή στο 68΄ όταν ο Νικολακόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου.

Οι νησιώτες λίγο πριν εκπνεύσει  η κανονική διάρκεια είχαν άλλες 2 σημαντικές στιγμές με τον Μακρή και στις 2 περιπτώσεις να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Βιλανάκη. Και στον εξτρα χρόνο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+6 η Ζάκυνθος ακούμπησε το 3ο γκολ!  Αρχικά σούταρε ο Τσουκαλάς, απέκρουσε ο Βιλανάκης στην επαναφορά ο Μακρής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι με αυτό τον τρόπο παρέμεινε το 2-0. Μια καθαρή νίκη για τη Ζάκυνθο που πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον βαθμολογικό πίνακα αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος (85΄ Καραγιάννης), Λιβέρης, Μούστα, Γουσέτης, Μεταξάς, Μακρής, Στεργίου, Νικολακόπουλος (75΄ Νικολακόπουλος), Νικολίτσας (46΄ Νικολίτσας), Τρούμπουλος.

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Μάγγος): Βιλανάκης, Πολύζος, Αντωνίου, Κούρκουλας, Ισούφης (46΄ Λόζος), Μαλάκος (71΄ Μάκρας), Κουτζαηλίας (79΄ Τρίμης), Μπιώτης (63΄ Μορφάκης), Κριεζής (46′ Κόκκινος), Αναγνώπουλος, Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τσάγκας (Καστοριάς), Τσούκας (Αρκαδίας)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.