Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.
“Απόδραση” του Λεβάντε από το Ρομύρι!
Ενα τέρμα ήταν αρκετό για να μπορέσει ο ΑΟ Λεβάντε να πάρει το τρίποντο της νίκης απέναντι στον “σκληροτράχηλο” ΑΟ Κατασταρίου, το απόγευμα του Σαββάτου. Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί να αγωνίστηκαν από το 35΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απ΄ ευθείας κόκκινης κάρτας στον Μάριο Μαρούδα αλλά είχαν την ποιότητα να “λυγίσουν” τον ΑΟΚ με τον Έντισον Αγκαλλίου στο 68΄, ο νεαρός υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΚ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο σκόρερ ξεχώρισε με την απόδοση του.
Το ματς ήταν δυνατό με τον ΑΟΚ να προσπαθεί να βρει απάντηση στο γκολ του Λεβάντε. Η ομάδα του Βασίλη Λούλου, παρ’ οτι ήταν δυνατή στην μεσαία γραμμή, ήταν φλύαρη επιθετικά και έτσι δεν μπόρεσε να φανεί. Ο ΑΟ Λεβάντε, είχε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Έμεινε όμως σε αυτό το φτωχό πλην τίμιο 0-1 και έφυγε από μια δύσκολη έδρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το 3 στα 3 και με 9 βαθμούς δείχνουν ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Στην αντίπερα όχθη ο ΑΟΚ έμεινε στους 3 βαθμούς έχοντας δύο ήττες και μια νίκη και δείχνει ότι θέλει ακόμα δουλειά για να αποκτήσει η ομάδα ρυθμό.
Επαγγελματική νίκη ο Αστέρας 2-0 τη Φλόγα…
Το ζητούμενο για την ομάδα του Αστέρα Μαχαιράδου ήταν η νίκη στο παιχνίδι με τη Φλόγα Κυψέλης και αυτό το ζητούμενο επετεύχθη, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου. Απέναντι στον Αστέρα, παρατάχθηκε μια ομάδα με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών (6) και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η Φλόγα προσπάθησε να υπερβεί των δυνάμεων της αλλά δεν ήταν αυτό εύκολο να συμβεί (!!!).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο Α΄ μέρος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κακολύρη ο Μαρούδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους με 1-0. Στην επανάληψη, το ματς πήγε στην δύναμη όσο υπήρχε αυτό το “εύθραυστο” 1-0 όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Ο Νίκος Κακολύρης όμως με μια μαγική ενέργεια και με ένα απίστευτο γκολ κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 2-0!
Από εκεί και πέρα, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαραχτήρα και με αυτό τον τρόπο ο Αστέρας πήρε το τρίποντο της νίκης και με 7 βαθμούς βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό δρόμο. Από την άλλη πλευρά, η Φλόγα υπέστη την 3η διαδοχική της ήττα και με νέο δίδυμο στον πάγκο θα προσπαθήσει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Βέβαια η ομάδα σε αυτό το ματς ήταν μισή, αλλά δεν παύει το κοντέρ να γράφει αρνητικά γι το ιστορικό σωματείο.
3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ 0-1
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11 ΡΟΜΥΡΙ (15.00) ΜΠΕΗΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ-ΦΛΟΓΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 2-0
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11 ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ (15.00) ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ-ΠΛΕΣΣΑΣ-ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (12.00) ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ-ΜΠΕΗΣ-ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 ΡΟΜΥΡΙ (13.00) ΠΛΕΣΣΑΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ-ΠΟΠΟΡΗΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1) ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (13-2) 9
2) ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (11-1) 6
3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (4-1) 7
4) ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (3-2) 4
5) ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (3-3) 3
6) ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (0-5) 0
7) ΦΛΟΓΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1-9) 0
8) ΕΣΠΕΡΟΣ (1-14) 0
4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΦΛΟΓΑ ΚΥΨΕΛΗΣ