Η ανακατάληψη της 2ης θέσης από την ομάδα της Ζακύνθου, είμαι η μεγάλη είδηση που βγαίνει μετά το πέσιμο της αυλαίας της 20ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο! Η ομάδα του Ιονίου έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και έχοντας κάνει 3 στα 3 περίμενε ένα στραβοπάτημα από την ομάδα του Παναιγιαλείου το οποίο ήρθε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Αιγίου εκεί όπου ο ΑΟ Λουτρακίου δεν λύγισε ‘έμεινε όρθιος και απέσπασε ισοπαλία (0-0). Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ζάκυνθος που είχε νικήσει μια ημέρα πριν στο νησί το Γύθειο με 8-0 έπιασε στην 2η θέση τον Παναιγιάλειο με 46 βαθμούς , δύο αγωνιστικές πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού. Η Ζάκυνθος όμως υπερτερεί του Παναιγιαλείου καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράει μία νίκη στο νησί με 2-0 και μια ισοπαλία στο Αίγιο (2-2).
Ετσι λοιπόν, οι νησιώτες έχουν κάθε λόγο, αυτό το απόγευμα της Κυριακής να χαμογελούν γιατί βλέπουν ότι όλα μπορούν να αλλάξουν 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και άλλες 5 για τα μπαράζ του πρωταθλήματος που θα κρίνει και την 2η θέση.
Το Σάββατο το απόγευμα ο ΠΑΣ Πύργος κέρδισε 2-0 στον Πύργο τον Πανθουριακό και συνεχίζει μόνος πρώτος την κούρσα του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, Κόρινθος και Παναχαϊκή έμειναν στο μηδέν (0-0) με την ομάδα της Κορίνθου να είναι στην 6η θέση με 28 βαθμούς, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε χαμηλά στην 9η θέση με 21 βαθμούς. Μιλτιάδης και Πέλοπας έμειναν και αυτοί στο μηδέν (0-0) με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 4η θέση με 31 βαθμούς, ενώ ο Πέλοπας στην 5η θέση με 29 βαθμούς. Μεγάλη ήταν η νίκη της Θύελλας Πατρών επί του Ερμή Μελιγούς με 2-0 στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι στο τέλος της διαδικασίας υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες ομάδες.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Κυριακή 15/2
Κόρινθος-Παναχαϊκή 0-0
Παναιγιάλειος-Λουτράκι 0-0
Μιλτιάδης-Πέλοψ Κ. 0-0
Θύελλα-Ερμής Μ. 2-0
Σάββατο 14/2
Πύργος-Πανθουριακός 2-0
Ζάκυνθος-Πανγυθεατικός 8-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ
Πύργος 50 (40-7)
Ζάκυνθος 46 (42- 11)
Παναιγιάλειος 46 (35-13)
Μιλτιάδης 31 (30 – 21)
Πέλοψ Κ. 29 (20 – 26)
Κόρινθος 28 (33-30)
Λουτράκι 28 (18-16)
Πανθουριακός 25 (24-23)
Παναχαϊκή 21 (23-26)
Θύελλα Π. 20 (19-27)
Ερμής Μ. 9 (11-35)
Πανγυθεατικός 2 (8-68)