Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, η Θύελλα Αμπελοκήπων, παρά να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί μαχητική στον τελευταίο χορό των μπαράζ ανόδου στον 5ο όμιλο. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα που γκρέμισαν την καλή εικόνα που είχε φτιάξει η ομάδα, έστω και την τελευταία στιγμή, οι νησιώτες συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η Θύελλα των πολλών προβλημάτων τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της με 2-2 σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσεις στα γκολ της ομάδας από την Αρκαδία. Το τελικό σφύριγμα του κου Ανδριανού άφησε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς η μία ομάδα κέρδισε έστω και στο παραπέντε της εντυπώσεις ενώ η άλλη αποχώρησε από το γήπεδο γνωρίζοντας ότι εκείνη την στιγμή η Θύελλα Πατρών περνούσε μέσα από το Ληξούρι με νίκη και με 10 βαθμούς άφησε τον Ερμή στην 4η θέση του ειδικού πίνακα της βαθμολογίας. Οι Αρκάδες πάντως μπορούν να περάσουν και σαν 4οι, όμως αποχώρησαν από το γήπεδο έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κου Ανδριανού καθώς όπως υποστηρίζουν δεν τους δόθηκε πέναλτι στο 72΄ σε ανατροπή του Ράλλιου.

Το ματς ήταν δυνατό με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο ματς. Στο 10΄ μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Διαμαντή ο Γουόρντεν με πλασέ ανοίξει το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1. Από το 15΄ και μετά η Θύελλα προσπάθησε να βρει απάντηση στο γκολ του Ερμή. Αρχικά έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μούστα τον οποίο πρόλαβε ο Γιαννούσης.

Στο 23΄ όμως ο Κάρδαρης με καταπληκτικοί εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γιαννούση φέροντας το ματς στα ίσια σε 1-1. Δεν πρόλαβαν όμως να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Θύελλας και στο 27΄ ο Καδάς ‘έβγαλε μόνο του απέναντι από τον Διαμαντή τον  Κολιόπουλο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας εκ νέου την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 37΄ ο Τσίνα, απάντησε με ωραίο-δυνατό σουτ και έφερε και πάλι το ματς στα ίσια για το 2-2. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ερμής πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης, είχε μια μεγάλη στιγμή στο 53΄ με τον Κατσίρη και στο 72΄ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ράλλιου αλλα ο κος Ανδριανός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 81΄ ο Διαμαντής αποσόβησε σίγουρο γκολ καθώς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ράλλιου και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο των Αμπελοκήπων με αυτό το 2-2.       

Θύελλα Αμπελοκήπων: (Tρουπιώτης) Διαμαντής, Μυλωνάς, Τσίνα, Τζιαφέρης (46΄ Λουκίσας), Σοφός, Ντάσης, Τριανταφυλλίδης, Μούστα, Καψάσκης (80΄ Διαμαντής), Κάρδαρης (93΄ Παπαδάτος, Μαλαφούρης (63΄ Χριστοδουλόπουλος).

Ερμής Μελιγούς: (Καδάς) Γιαννούσης, Πολυμενάκος (89΄ Τσούλος), Γιαννούσης Σ.  Κολιόπουλος, Νάνος, Κοντογιώργος, Κοτσίρης (77΄ Καραγιάννης), Domdula, Βέργος, Καδάς, Γουόρντεν (56′ Ράλλιος)    

5ος όμιλος

Παλληξουριακός – Θύελλα Πατρών  0-2

Θύελλα Αμπελοκήπων – Ερμής Μελιγούς  2-2

Πανθουριακός – Θύελλα Πύργος FC  1-2

Ρεπό: Αστέρας Βλαχιώτη

Η τελική βαθμολογία

1 Θύελλα Πύργος FC 6 5 1 0 15 3 12 16

2 Πανθουριακός 6 3 1 2 14 4 10 10

3 Θύελλα Πατρών 6 3 1 2 6 3 3 10

4 Ερμής Μελιγούς 6 2 3 1 8 3 5 9

5 Θύελλα Αμπελοκήπων 6 1 3 2 10 17 -7 6

6 Παλληξουριακός 6 2 0 4 6 15 -9 6

7 Αστέρας Βλαχιώτη 6 0 1 5 1 15 -14 1

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.