Τα ήρεμα νερά που υπήρχαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, ήρθε να ταράξει μια παραίτηση! Ο Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου Άγγελος Κωστής, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και με έγγραφο που απέστειλε στην γραμματεία της Ένωσης παραιτήθηκε όχι μόνο από την θέση του Αντιπρόεδρου αλλά και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης!

Μια παραίτηση που δημιουργεί “αναταράξεις” στα ενδότερα της Ένωσης, διότι ο κος Κωστής ήταν ο άνθρωπος εκείνος που ισορροπούσε τα πράγματα και ήταν ένας από τους “δυνατούς κρίκους της αλυσίδας”! Παρά τις εκκλήσεις από τον πρόεδρο αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να σκεφτεί και να παραμείνει στην ομάδα, ο ίδιος όπως όλα δείχνουν έχει πάρει την απόφαση του και δεν υπάρχει γυρισμός!

Ο πρώην πλέον Αντιπρόεδρος επικαλείται στην παραίτηση του προσωπικούς λόγους. Ίσως να είναι και αυτό. Όμως οι “παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια διαφορά φιλοσοφίας και προσέγγισης αρκετών θεμάτων. Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήθελε να διατάξει την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και περίμενε αυτό να το πράξει στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η παραίτηση Κωστή είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την διοίκηση του Νίκου Κοντονή, διότι χάνει ένα ικανό στέλεχος που ήταν γνώστης του τοπικού ποδοσφαίρου και είχε ενεργό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα και τώρα το προεδρείο πρέπει να επαναπροσδιορίσει την πορεία του έχοντας μπροστά του αρκετά θέματα να λύσει με λιγότερα στελέχη στο ρόστερ!  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.