Με νέο προπονητή, με διάθεση, πίστη και ανεβασμένη ψυχολογία, η Ζάκυνθος υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο. Η ζακυνθινή ομάδα βρήκε τον άνθρωπο εκείνο που έχει αναλάβει το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας στο πρόσωπο του Ηλία Φυντάνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ζάκυνθος θα έχει απουσίες σε αυτό το παιχνίδι. Ο Φράνκο Σέα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από εκεί και πέρα ατομικό έκανε ο Γκιουτζίδης, όπως και ο Γυφτομήτρος. Ο Αναστασόπουλος είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μετά την θλάση Α΄ βαθμού. Ο Σίλβα ο οποίος είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο έβγαλε όλο το πρόγραμμα των δύο τελευταίων προπονήσεων χωρίς πρόβλημα. Ρυθμούς έχει ανεβάσει ο Εμιλιάνο Σέχου και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για την Κυριακή.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της Ζακύνθου. Μετά την απώλεια συνολικά 5 βαθμών σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η ζακυνθινή ομάδα έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και οποιοδήποτε άλλο “στραβοπάτημα” θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα. Αυτό που θέλει και θα επιδιώξει η Ζάκυνθος είναι να πάρει το τρίποντο και να μείνει σε τροχιά πεντάδας κορυφής. Το ματς έχει ώρα έναρξης στις 15.00 την Κυριακή με την διοίκηση να καλεί το κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Eπίσης, εξέδωσε ανακοίνωση που καλοσωρίζοντας την Παναχαϊκή στο νησί.
Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος καλωσορίζει στο νησί μας την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής, ενόψει του αυριανού αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, στις 15:00.
Πρόκειται για μία αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία, καθώς οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά μετά μερικά χρόνια, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές και όμορφο θέαμα.
– Τιμές εισιτηρίων:
10 € για τους ενήλικες
5 € για τις γυναίκες
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γνωστά σημεία προπώλησης καθώς και στα εκδοτήρια του γηπέδου, πριν την έναρξη του αγώνα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των δύο ομάδων έναν όμορφο και αγωνιστικό αγώνα, μέσα σε φίλαθλο πνεύμα και με σεβασμό στην ιστορία των συλλόγων.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Διαιτητές
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα με βοηθούς τους Λευτέρη Ντάβαρη από την Ηλεία και τον Ανδρέα Κωστάκη Ανατολικής Αττικής. Από το στρατόπεδο της Παναχαϊκής υπάρχει η πληροφορία ότι στο νησί της Ζακύνθου θα βρίσκεται όλο το συμβούλιο της ερασιτεχνικής που τρέχει αυτή την στιγμή τον ιστορικό σύλλογο.