Συνεχίστηκε με την 5η αγωνιστική το προηγούμενο Σαβ/κο το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΣ Ζάκυνθος και της Δόξας Λιθακιάς στο γήπεδο των Αμπελοκήπων κανείς δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η δύναμη με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 να έχει πολύ καλές στιγμές ακόμα και με 2 δοκάρια,  κυρίως στο Β΄ μέρος να πάρει το ματς. Η Δόξα Λιθακιάς κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες βασικών παικτών της. Κατάφερε όμως να προηγηθεί με γκολ του Λικάϊ και με αυτό το αποτέλεσμα (0-1) πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, είχαν και 2 δοκάρια και τελικά ο Στεργιόπουλος έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του σε αυτό το 1-1. Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην Βολίμα ο Ελατιακός κέρδισε με 3-2 τη Δόξα Πηγαδακίων και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Για την ομάδα των Βολιμών τα γκολ πέτυχαν ο Λάμπρος Θεοδόσης (2) και ο Δημ. Τσουκαλάς. Για την ομάδα της Δόξας σκόραραν ο Ξηρογιάννης και ο Ματαράγκας.

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο ανεβασμένος φέτος Αστέρας Πλάνου επί του Λεβάντε Β΄ με 3-2 σε ένα ματς με πολλές ανατροπές και σασπένς. Η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε προηγήθηκε και μάλιστα με 0-2 με τα γκολ του Μπένα στο 7′ και τον Χέλμη στο 60΄. Από εκεί και πέρα όμως ο Αστέρας  Πλάνου με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τούμπα το ματς!  Ο Κατσαρός μείωσε σε 1-2 στο 69΄, ο Θεοδώρη στο 84΄ έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στις καθυστερήσεις και πάλι ο Κατσαρός ήταν αυτός που έδωσε την τεράστια νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 3-2!

Στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα η τοπική Ένωση κατάφερε και πήρε σπουδαίο τρίποντο καθώς κέρδισε με 2-1 τον ΑΟ Βασιλικού. Για την Ένωση σκόραρε ο Λιβέρης με απ΄ ευθείας εκτέλεση κόρνερ και ο Σούμπης και καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από μακριά! Για τον ΑΟ Βασιλικού το γκολ πέτυχε ο Μπράχος.  

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς του Απόλλωνα και του Αστέρα Μαχαιράδου δεν έγινε καθώς οι γηπεδούχοι δήλωσαν αδυναμία να συμπληρώσουν 11άδα διότι αρκετοί παίκτες ήταν άρρωστοι! Ετσι λοιπόν ο Αστέρας Μαχαιράδου πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.

B΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑ/ΚΟΙΛ.-ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΎ 2-1

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ 2025-ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ 3-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ-ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ Β’ 3-2

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ Β΄0-3 α.α

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 Β΄-ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1. ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 Β’ 13 (20-4)

2. Αστέρας Πλάνου 12 (14-7)

3. Δόξας Λιθακιάς 10 (15-8)

4. Ελατιακός 7 (6-8) ) (με αγώνα λιγότερο)

5. ΑΟ Βασιλικός 6 (11-12)

6. Άγιος Λέων/ Κοιλιωμένος 6 (10-10)

7. ΑΟ Λεβάντε Β’ 4 (5-9) (με αγώνα λιγότερο)

8. Δόξα Πηγαδακίων 3 (6-14)

9. Αστέρας Μαχαιράδου Β’ 1 (5-12)

10. Απόλλωνας 0 (0-3) (με δυο αγώνες λιγότερους)

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

ΔΟΞΑ ΠΗΑΓΑΔΚΙΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ Β’

ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΎ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 Β΄

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ Β΄-ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ 2025

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑ/ΚΟΙΛ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.