Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ολοκλήρωσε τις διαδικασίες τροποποίησης της προκήρυξης στο κομμάτι των ομάδων που υποβιβάζονται από την Γ΄ Εθνική αλλά και αυτό το κομμάτι από τις ομάδες των τοπικών κατηγόριων που προβιβάζονται. Ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφοροποίηση σχετικά με πέρυσι. Έτσι λοιπόν και η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ζακύνθου θα ανέβει στη Γ΄ Εθνική χωρίς την διαδικασία μπαράζ δηλαδή με απ΄ ευθείας άνοδο.

Οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες, προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2019 – 2020. Σε περίπτωση που μία πρωταθλήτρια Α΄ κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. (ή δευτεραθλήτρια προκειμένου περί των τριών ιδρυτριών Ενώσεων) δικαιούμενη να προβιβαστεί δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίσταται από την δευτεραθλήτρια και αν αυτή επίσης δεν μπορεί ή δεν δηλώσει συμμετοχή, από την τριταθλήτρια.

Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.