Ιστορική ημέρα ήταν η 16η Σεπτεμβρίου 2017 για την Φλόγα Κυψέλης. Η ομάδα του ομώνυμου χωριού της Ζακύνθου ή αλλιώς Μπελούσι (όπως το ξέρουν οι παλιότεροι)  ενεργοποιήθηκε και πάλι, πήρε «σάρκα και οστά» και έδωσε τον παρόν στα ζακυνθινά πλέον τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Το 2011/12 η φλόγα έριξε την «αυλαία της»  στον ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Η οικονομική κρίση αλλά και άλλα γεγονότα σημάδεψαν την ομάδα που αποχώρησε από τα πρωταθλήματα. Ο κύκλος εκείνος της υπέροχης ομάδας έκλεισε. Πέρασε μια πενταετία μέχρι να έρθουν σχεδόν οι ίδιοι άνθρωποι του χωριού και να ενεργοποιήσουν τον Σύλλογο. Δεν έφταναν μόνο αυτοί, στην συγκεκριμένη προσπάθεια συνέβαλε και η ομάδα του Αετού Καλιπάδου που έμεινε φέτος ανενεργή, έτσι οι άνθρωποι του χωριού (Καλιπάδο)  βοήθησαν έτσι ώστε να αναστηθεί εκ νέου η Φλόγα Κυψέλης και να κατέβει ισχυρή στη Β΄΄ κατηγορία του τοπικού της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Μέχρι στιγμής την ομάδα «τρέχει» μια διοικούσα επιτροπή η οποία μόλις γίνουν οι απαραίτητες αρχαιρεσίες θα παραδώσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο τα «ηνία». ‘

Έτσι το Σάββατο το απόγευμα στις 15.00 στο γήπεδο του Αγγερικού έγινε το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά. Παρόντες δεκάδες ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Αλέκος Αντίοχος (φωτο) και μέλη της προσωρινής διοίκησης.

Στόχος όλων είναι να «πέσουν οι βάσεις» έτσι ώστε η Φλόγα να μην «ξανασβήσει» ποτέ από τον «ποδοσφαιρικό χάρτη» του νησιού. Υπάρχει μεράκι, όραμα και όρεξη για δουλεία για αυτό το θέμα.

Ο Σπύρος Καλογερίας μέλος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έχει στο ρόστερ της 28 ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει ότι ο πήχης ανεβαίνει πάρα πολύ και δίνει στην ομάδα μια ισχυρή θέση στα προγνωστικά για την άνοδο και γιατί όχι το πρωτάθλημα!

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από τους κάτωθι  ποδοσφαιριστές:  Κλαυδιανός Γιώργος, Τσουκαλάς Διον., Καλογερίας Ανδρ., Σαλομπεχάϊ Μπούσι, Καμπιώτης Διον, Αυγουστίνος Δημ., Καπαρέλης Γιάννης., Γουσέτης Ανδρ., Γουσέτης Διον., Μαμφρέδας Παν., Γιαννακόπουλος Ευθ., Πέττας Διον., Γιακουμέλος Διον., Γιατράς Γιάννης, Γκλαβάς Γιάννης, Αντωνόπουλος Κ., Γιακουμέλος Αλ., Κοντονής Παν., Κολπονδίνος Γιάννης., Πίσκοπος Γιάννης, Ψάρρης Γιάννης, Κοζής Θ., Τάρε Ανδρ., Μπάκας Ευστ., Μαρίνος Παν., Ξηρογιάννης Παν., Γιακουμέλος Θ., Γιακουμέλος Ανδρ.  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση