Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου όπου τα φαβορί επικράτησαν άνετα οι δυνατές ομάδες.

 

Στο γήπεδο του Αγίου Λέοντα οι γηπεδούχοι επικράτησαν άνετα και χωρίς να ιδρώσουν της ομάδας του Ελατικού με 6-1.

 

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου ο Παναρτεμισιακός επικράτησε του Αετού Καλιπάδου με 3-1 και στο Ενωσιακό ο Θύελλα Αμπελοκήπων στο ρελαντί επικράτησε με 7-0 του Απόλλωνα.

 

 

 

Απόλλων- Θύελλα Αμπελοκήπων 0-7
Σταμάτησε στα… 7 η Θύελλα!
Σε ένα παιχνίδι που δε χωρά ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια, η Θύελλα Αμπελοκήπων όπως ήταν αναμενόμενο πήρε εύκολο τρίποντο επί του Απόλλωνα και συνέχισε το νικηφόρο σερί της. όμως συνεχίζει να βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό που δεν… λέει να “στραβοπατήσει.

 

Όπως όλα δείχνουν το μεταξύ τους παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής τους 2ου γύρου, αναμένεται να καθορίσει πολλά σε ότι αφορά την τελική κατάταξη των δύο ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για την Ιστορία, τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ματαράγκας και Κακολύρης από δύο και Μαρίνος, Πατίρης και Διαμαντής Σ. από ένα!
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σπύρος Φιορεντίνος Στεριώτης, Μούσουρας, Βαρυπάτης, Γιατράς, Σούρμπης (46΄ Τσουκαλάς), Μπελέρη, Ελέζι, Ματαράγκας, Προβατάς (81΄ Μαρίνος), Ασίμης (72΄ Γκέρμπεσης), Δημητρόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Νίκος Βεντουρής Μαρκαντωνάτος, Μπουζιάνος, Κομιώτης Αλ., Βεντουρής Δημ., Σοφός Γ., Κακολύρης Ν., Κόκας (60΄ Βεντουρής Γερ.), Μαρίνος Σπ., Διαμαντής (46΄ Νικολόπουλος), Ματαράγκας, Πατίρης (60΄ Βάσσος)

Παναρτεμισιακός- Αετός Καλλιπάδου 3-1
Νίκη… “βάλσαμο” για τα Ελάφια!
Πολύ σημαντική νίκη, τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον βαθμολογικό τομέα κατέκτησε ο Παναρτεμισιακός που επικράτησε του Αετού Καλλιπάδου με 3-1 στο Μαχαιράδο. Τα ελάφια με τυς τρεις βαθμούς που κατέκτησαν έφτασαν τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αν μη τι άλλο πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη ο Αετός μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει… “κολλήσει” εδώ και αρκετές αγωνιστικές στους 12 βαθμούς, γεγονός που τον φέρνει σε δυσχερή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι αμφότερες οι ομάδες αποτελούσαν τις ευχάριστες εκπλήξεις στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως στην προτελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, έφτασαν στο μεταξύ τους παιχνίδι να… “καίγονται” για τη νίκη! Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς με τη συμπλήρωση 25 λεπτά αγώνα ο Καποδίστριας με πλασέ από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (0-1). Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει.

 

Σε μια προσπάθεια του Τάρε, που επιχείρησε διαγώνιο σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του ψάρρη Π. και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Σκορ που παρέμεινε έως και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου. Δεκαπέντε λεπτά από την έναρξη της επανάληψης ο “μικρός” της ομάδας Άγγελος Φετσάνης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα με ωραία κεφαλιά, για να έρθει στο 89ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Ζανφιράκε -κι ενώ τα “ελάφια” έπαιζαν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ραυτόπουλου (επιχείρησε να ξεγελάσει τον διαιτητής Λιβέρη και ανίκρυσε 2η κίτρινη)- να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και να “επικυρώσει” μια σημαντική νίκη της ομάδας του.
Παναρτεμισιακός: Νίκος Κλάδης – Παναγιώτης Ραυτόπουλος Κυπριώτης, Τάρε, Βαρβαρίγος, Φετσάνης, Ζανφιράκε (89΄ Θέμελης), Κορφιάτης, Ραυτόπουλος, Κλάδης, Καπετάνης, Ζούγρας (61΄ Μπράτης), Λιβέρης
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ: Θοδωρής Δραγώνας Χαρακτινός Σπ., Ζέλα, Καπαρέλης Αν. (80΄ Μάνστε), Ψάρρης Π., Ψάρρης Χ., Καπαρέλης Ευστ., Γουσέτης Ανδρ., Μαρόπουλος (77΄ Καμπιώτης), Βούρτσης, Καπαρέλης Ιβ. (65΄ Μαρινάκης), Καποδίστριας

 

 

Άγιος Λέων- Ελατιακός 6-1
Λιοντάρια σε πορεία… 4άδας!
Την εξαιρετική του Άγιου Λέοντα πορεία στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να ανακόψει ο Ελατιακός και μάλιστα στην δυνατή έδρα του αντιπάλου, υποκύπτοντας σε βαριά ήττα με 6-1. Τα λιοντάρια με την εκ νέου νίκη τους στο πρωτάθλημα ξεπέρασαν στη βαθμολογία τον Αστέρα Μαχαιράδου και τον Α.Ο Λεβάντε και πλέον θα πορεύονται ως τρίτοι στο πρωτάθλημα, στο -10 από τον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό! Από την άλλη ο περσινός πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας Ελατιακός, συνεχίζει να βολοδέρνει στα… πατώματα της βαθμολογίας έχοντας μόλις 4 βαθμούς!

 

Οι γηπεδούχοι για μισή ώρα αγώνα δεν είχαν βρει λύση για να παραβιάσουν την εστία των φιλοξενούμενων, κάτι που τελικά έγινε στο 30′, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μάριος Ι. Μαρούδας έλυσε τον γόρδιο δεσμό κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Μπάστας Αν., έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα, έπειτα από καλό σουτ μέσα από τη περιοχή (2-0). Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό ο Μαρούδας Π., έγραψε το 3-0, για την ομάδα του, για να έρθει στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάστας Αν. και με το 2ο προσωπικό του γκολ, να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

 

Στο 61ο λεπτό ο Λάμπρος Θεοδόσης με καρφωτή κεφαλιά, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της ομάδας του στο γήπεδο, μειώνοντας σε 4-1. Παρ’ όλο το γκολ που δέχτηκε, ο Άγιος Λέων δεν πτοήθηκε, αφού απάντησε με δύο ακόμη γκολ, τελειώνοντας το ματς με θεαματικό τρόπο και το σκορ στο 6-1. Το 5ο γκολ, για τους γηπεδούχους είχε σημειώσει ο Μάριος Μαρούδας στο 58′ (5-1) ενώ το τελικό 6-1, διαμορφώθηκε από τον Μαλαφούρη στο 88ο λεπτό. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος, με επόπτες τους Μαρίνο και Στεριώτη Γ.
ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ: Νίκος Λιβέρης Ρουχίτσας, Μπάστας Σαρ, Λούντζης, Βυθούλκας (59΄ Μάργαρης Ν. του Χαρ.), Μαλαφούρης Γ., Κλάδης, Ρουσσιάνος, Μπάστας Αν., Μαρούδας Μαρ. του Ιωάν., Μαρούδας Π., Μαρούδας Μ. (69΄ Παπαδάτος Θ.)
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ:  Δημήτρης Καρτσακλής Θεοδόσης Παν, Μανδηλάς, Φραγκογιάννης, Θεοδόσης Λ., Θεοδόσης Ν. (46΄ λ. τρ. Πυλαρινός), Θεοδόσης Ν. (Μελές), Καρτσακλής, Στήθος (80΄ Θεοδόσης Αν.), Τσουκαλάς Δ., Θεοδόσης Π., Τσουκαλάς Ζ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.