Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Εργοτέλη, καθώς με σκόρερ τους Κωστανάσιο και Ποζατζίδη πήρε το «τρίποντο» με αντίπαλο τον Διαγόρα, τον οποίο προσπέρασε στη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου της SL2. Στο δια ταύτα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και με ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη, οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Μπαδήμας έδωσαν ώθηση στους φιλοξενούμενους. Έτσι, στο 65′ ο νεοεισελθόντας Κοκκίνης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Κωστανάσιο, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους! Ο Εργοτέλης στη συνέχεια ανέβασε… στροφές και κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ποζατζίδη να σημειώσει και δεύτερο τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 0-2!

Η εν λόγω νίκη φέρνει την ομάδα της Κρήτης στους 14 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας παρέμεινε στους 13 στον πίνακα του Νοτίου ομίλου της Super League 2!

Το φιλμ του αγώνα:
7′ Κάθετη πάσα του Κατσούρι στον Κόνρααντ, με τον Μπίντση να μπλοκάρει την μπάλα προτού γίνει απειλητικός ο Ολλανδός επιθετικός…
22′ Σουτ απ’ τον Γιώργο η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Mίκο και φεύγει κόρνερ…
31′ Δυνατό σουτ απ’ τον Appi έξω απ’ την περιοχή ο Μπίντσης μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια!
43′ Ο Μπουρσέλης με σουτ απειλεί, το οποίο καταλήγει στα χέρια του Μπίντση όπου μπλοκάρει…
48′ Ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Μπαστιάνου, ο Γιώργου έκανε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο ο Τσέλιος απομάκρυνε εντυπωσιακά με τα πόδια!
60′ Αδύναμο σουτ του Μπαστιάνου, μπλόκαρε ο Τσέλιος…
65′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα του Κοκκίνη στον Κωστανάσιο, ο οποίος με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Μπίντση για το 0-1!
68′ Γύρισμα του Ποζατζίδη, η μπάλα πέρασε από τον Μπίντση και απομακρύνθηκε από τον Τσιαντούλα…
83′ Βαθιά μπαλιά προς τον Κόνραντ, βγήκε από την εστία του και απομάκρυνε ο Μπίντσης!
87′ Ο Κόνραντ τροφοδότησε τον Κοκκίνη, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπίντση, ενώ στη συνέχεια της φάσης το πλασέ του Κοκκίνη πέρασε αουτ!
90′ Πλασέ του Κόνρααντ και ο Μπίντσης απομάκρυνε με τα πόδια!
90+3′ ΓΚΟΛ! Ο Ποζατζίδης βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή του Διαγόρα και με ωραίο πλασέ “κλείδωσε” τη νίκη των φιλοξενούμενων!

Διαγόρας (Πρόβιδας): Μπίντσης, Λαμπίρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου (70′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Ζούνης, Μπαστιανός, Σινγκ.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (46′ Ντουμάνης), Ποζατζίδης, Κόλα, Μίκο, Βουτσάς, Άμπι (56′ Πεΐος), Μπουτσάκης (88′ Σερβιλάκης), Κωστανάσιος (88′ Νεράλ), Μπουρσέλης (64′ Κοκκίνης), Κόνρααντ.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι οργανωμένοι οπαδοί του Διαγόρα τίμησαν με μια ανθοδέσμη τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Θέμη Τσέλιο για την δίχρονη παρουσία του στον σύλλογο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.