Μπορεί η Ζάκυνθος να κέρδισε το προχθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Δημοτικό Στάδιο αλλά η νίκη αυτή άφησε γλυκόπικρη γεύση καθώς ο Αργεντινός Επιθετικός της νησιώτικης ομάδας τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Ήταν λίγο πριν από την λήξη του ημίχρονο όταν πάνω στη φάση δέχθηκε από αντίπαλο μια αγκωνιά στο ζυγωματικό με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως αλλαγή οι πρώτες εκτιμήσεις από τον Ορθοπεδικό Λεωνίδα Μαλιούφα ήταν κάταγμα άνω γνάθου.

Ο παίκτης διακομιστεί αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου  υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία οι εκτιμήσεις του κου Μαλιούφα δυστυχώς επαληθεύτηκαν ο Νταμιάν Σολφερίνο αναχώρησε εσπευσμένα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μαζί με την σύζυγο του αλλά και την εξωδιοικητική  παράγοντα της ομάδας Μαρία Μπιάζη.

Εκεί δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν την επέμβαση με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ταλαιπωρία με τον παίκτη να οδηγείται με ταξί στην Αθήνα όπου με την βοήθεια του κου Μαλιούφα μπήκε στο ιατρικό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ όπου χθες το απόγευμα και μετά από 3ωρη  πετυχημένη επέμβαση το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός επιθετικός του ΑΠΣ Ζάκυνθος θα μείνει για ένα μήνα περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η συντακτική ομάδα του ioniansports εύχεται ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον έμπειρο επιθετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.