Η Παναχαϊκή δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και επανήλθε με μέτρια εικόνα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Αγυιά οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πιέσουν τον Απόλλωνα και να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Λόπες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους «κοκκινόμαυρους»  με ένα φάουλ, όμως την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Λόπες και τον Απόλλωνα στην συνέχεια να ισορροπεί τον αγώνα και να χάνει και αυτός μεγάλη ευκαιρία στο 16΄όταν ο Σούλης μπλόκαρε το σουτ του Ηλιάδη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ, με τις φάσεις για αμφότερες τις ομάδες να είναι λιγοστές μέχρι να σφυρίξει ο Μπαλατσούκας τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες δεν προχώρησαν σε κάποια αλλαγή με τον αέρα να είναι πάρα πολύ δυνατός κάτι που δεν βοήθησε ιδαίτερα τις προσπάθειες των δύο πλευρών. Η είσοδος των Αποστολόπουλου στο 54΄και Φωτάκη στο 59′ (έφερε αντιδράσεις από τον κόσμο γιατί ο Ελευθεριάδης που βγήκε ήταν ο καλύτερος στο γήπεδο) έδωσε ενέργεια στην Παναχαϊκή η οποία έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να σκοράρει. Στο 63′ όμως ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που παραλίγο να κάνει το 0-1, αλλά ο Σούλης είπε «όχι» στον Χασομερή με τους «κοκκινόμαυρους» να απαντούν με σειρά ευκαιριών από τους Πλέγα και Αποστολόπουλο.

Η τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους οι οποίοι ήθελαν να τα παίξουν όλα για όλα ήταν ο Στέλιος Βασιλείου, όμως και πάλι ούτε η συγκεκριμένη κίνηση είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα και παρόλο που οι φίλαθλοι στην Αγυιά είχαν «ζεσταθεί», τόσο πιο πολύ έμοιαζε ότι το παιχνίδι θα οδηγούταν σε ισοπαλία.  Από την πλευρά του Απόλλωνα πέρασαν στο γήπεδο οι Καλαϊτζίδης και Κυβελίδης (αποθεώθηκε από την εξέδρα) όμως ούτε και εκείνοι μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στο ματς.

Η Παναχαϊκή πήγε να πάρει το παιχνίδι στο 95′ με τον Μουστακόπουλο όμως ο πολύ καλός γκολκίπερ Λόπες αρνήθηκε και πάλι.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Μπαλατσούκα η Παναχαϊκή παραμένει στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας Πόντου στην όγδοη με 43.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60′ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71′ Βασιλείου), Μωραϊτης, Φουρλάνος

Απόλλων Πόντου (Κυριάκος Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+2′ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς

Ρεπορτάζ: matchnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.