Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το 4ο Zakynthos Night Run, μια διοργάνωση που γίνεται για 4η φορά στην πόλη της Ζακύνθου από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Μικρά παιδιά μαζί με τις μαμάδες τους αλλά και μεγάλοι σε ηλικία αθλητές μπήκαν στην αφετηρία βάζοντας τα δυνατά τους για να φτάσουν πρώτοι στο τερματισμό στην πλατεία Σολωμού. Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή ήταν  μεγάλη και αυτό φάνηκε… Ενώ υπήρχαν σωστά μετρά ασφαλείας τόσο από την αστυνομία όσο και από το Λιμενικό.

Το πιο σημαντικό από όλα τα βραβεία ήταν το χειροκρότημα του κόσμου που εισέπραξαν οι μικροί αθλητές/τριες και οι μεγάλοι. Πριν από τους αγώνες  Αγώνας 10,000 μέτρων από ηλικίες 16 ετών και άνω

Πριν τους αγώνες πραγματοποιήθηκε παρέλαση από τις ομάδες που συμμετείχαν με αρχή και τέλος στην Πλατεία Σολωμού, με πομπή από αθλητές να φτάνει και στην Π.Ε. Ζακύνθου. Πρώτη στην παρέλαση ήταν η Φιλαρμονική Ζακύνθου.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές των αθλητών, ενώ πρόγραμμα πραγματοποίησε η Ολυμπιάδα Ζακύνθου που ψυχαγώγησε τους θεατές. Εκφωνητής της εκδήλωσης ήταν ο καλός φίλος Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Οι αγώνες που έγιναν ήταν οι εξής:
Αγώνας 500 μέτρων για παιδιά έως πέντε ετών
Αγώνας 500 μέτρων για παιδιά πρώτης, δευτέρας και τρίτης δημοτικού
Αγώνας 1,000 μέτρων για παιδιά τετάρτης, πέμπτης και έκτης δημοτικού
Αγώνας 1,000 μέντρων για παιδιά πρώτης, δευτέρας και τρίτης γυμνασίου
Αγώνας 5,000 μέτρων από ηλικίες 16 ετών και άνω
Αγώνας 10,000 μέτρων από ηλικίες 16 ετών και άνω

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.