Για μια ακόμη φορά η σχολή πολεμικών τεχνών “Απολλοφάνους Φιλόξενος” του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου έκανε το νησί της Ζακύνθου υπερήφανο. Για άλλο ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου ζίτσου τα πήγε περίφημα αφού επέστεψε με 7 συνολικά μετάλλια ( 4 χρυσά και 3 αργυρά). Ο συγκεκριμένος Σύλλογος συμμετείχε με 13 αθλητές με τους 6 διαγωνιζόμενους να φτάνουν από από την 4η έως την 7η θέση στην κατάταξη. Το Πανελληνιο πρωτάθλημα ήταν για τις ηλίκιες από -18, -21 και +21 ετών.  Στους αγώνες που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων συμμετείχαν πάνω από 70 σύλλογοι με 1000 αθλητές

Αναλυτικά για το νησί μας το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι: Νίκη Πρεβώ Σπίνου -1η θέση (-18 ετών /-63 κιλά)
Παναγιώτης Πλέσσας – 1η θέση (-21 ετών/ -62 κιλά), Δανιήλ Λούντζης – 1η θέση (-21 ετών / +94 κιλά), Διονύσης Σούλης – 1η θέση (+21 ετών / -94 ετών), ΄Λαμπρίνα Δαφνιά – 2η θέση (-18 ετών / -63 κιλά), Διονυσία Δαφνιά – 2η θέση (-18 ετών / -70 κιλά), Γιώργος Μυλώνας – 2η θέση (+21 ετών / +94 ετών).

Επίσης συμμετείχαν και οι : Μαρία Ελένη Θεοδόση, Γεωργία Λαγουνάρη, Αναστάσιος Ζαβραδινός, Νικόλαος Κούτσης, Στέφανος Κατραμής, Διονύσης Κολυβάς (ne waza – πάλη εδάφους).

Όσοι αθλητές μάλιστα διακρίθηκαν στις κατηγορίες -18 και -21 ετών κέρδισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο Αμπου Ντάμπι, με τον Απολλοφάνους Φιλόξενος να αναζητά χορηγούς για να μπορέσουν οι αθλητές του να ταξιδέψουν στην διοργάνωση και να ξεχωρίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.