Μεταγραφή από το “πάνω ράφι” χτύπησε ο Ζακυνθινός μέσος Ραφαήλ Πέττας. 0 27χρονος άσσος ανήκει πλέον και με τη “βούλα” στην ιστορική Νίκη Βόλου και άμεσα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κυανόλευκων υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Ελευθερόπουλου, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Μαγνησίας για την αναρρίχηση της στα ψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας με απώτερο στόχο τα “σαλόνια” της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο πρώην πλέον παίχτη του Αλμωπού Αριδαίας (και αρχηγός) μετά από μια 4ετία στη Βόρειο Ελλάδα “κατηφορίζει” στον Βόλο, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα ιστορικό -δίχως αμφιβολία- κλαμπ με πολύ κόσμο και μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος, μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της Νίκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω στην οικογένεια της ιστορικής Νίκης Βόλου! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και τον τρόπο που με προσέγγισαν, για να έρθω να τιμήσω αυτήν τη φανέλα! Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, πιστοί «στρατιώτες» στο όραμα που υπάρχει στον σύλλογο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Ραφαήλ Πέττας, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Στράτου Κουρούμαλου, με τον Έσπερο να είναι η πρώτη του ομάδα στις τοπικές κατηγορίες. Ακολούθησαν ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Β’ Εθνική, για να έρθει η μεταγραφή στον Α.Ο. Κατασταρίου με τον οποίο αγωνίστηκε όπως και με τον Ζακυνθιακό στη Γ’ Εθνική. Πριν τη μετακίνηση του στους Βολιώτες προηγήθηκε η 4ετία στην Αριδαία με τη φανέλα του Αλμωπού με την οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές και αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο της ομάδας.

Την περσινή περίοδο μέτρησε 27 συμμετοχές και 4 γκολ. Η Νίκη Βόλου την περσινή περίοδο τερμάτισε στην 4η θέση του Βορείου Ομίλου με 52 βαθμούς, δείχνοντας ότι έχει βλέψεις ανόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.