Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει άμεσα (ακόμη και την Τετάρτη) η ΠΑΕ Ζάκυνθος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτέμβρη. 

Οι Κυανοκίτρινοι όπως γνωστοποίησαν μέσω της ιστοσελίδας τους στο facebook (ΠΑΕ Ζάκυνθος AΠΣ – ΑPS Zakynthos FC) θα έχουν διαθέσιμες τις συγκεκριμένες κάρτες στην τιμή των 130 ευρώ, σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων, με 17 εντός δημοτικού σταδίου αγώνες,

“Από αύριο στην κυκλοφορία, σε τιμή αγάπης (130 ευρώ) και ενός μεγάλου “ευχαριστώ” προς το φίλαθλο κόσμο της Ζακύνθου που είναι ο μεγάλος χορηγός της αρρώστιας μας”, είναι το μήνυμα της νησιώτικης ΠΑΕ προς τον πιο αξιόπιστο “χορηγό” του Συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια.

Ανεβαίνουν στο Καϊμάκτσαλάν Καλλιβωκάς και Βυθούλκας, αναμονή για Αποστόλου και Πονηρό!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, ετοιμάζονται να ακολουθήσουν την προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στο Καϊμάκτσαλάν. Ο λόγος για τους δύο ντόπιους ποδοσφαιριστές Γιάννη Καλλιβωκά και Γιάννη Βυθούλκα, που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν ξανά σημαντικές “συνισταμένες” του κυανοκίτρινου συστήματος. Η παραμονή του πρώτου μπορεί να έγινε μίνι “σήριαλ”, λόγω και κάποιων άλλων ομάδων που μπήκαν στο “κόλπο” της απόκτησης του αλλά απ’ ότι προκύπτει ο νεαρός στόπερ θα βρίσκεται ξανά στις επάλξεις, Σε ότι αφορά τον δεύτερο, θα συνεχίσει το πιο πιθανό για έναν ακόμη χρόνο, αποτελώντας και φέτος τον πιο “παλιό” και μακροβιότερο παίχτη στο έμψυχο δυναμικό. Από εκεί και πέρα, το θέμα του Σπύρου Αποστόλου συνεχίζει να απασχολεί την διοίκηση που επιθυμεί να τον κρατήσει για 3η σερί χρονιά, λόγω της προσφοράς και του χαρακτήρα του. Για τα γκολπόστ πρώτη επιλογή παραμένει ο πρώην γκολκίπερ της Ερμιονίδας Γιώργος Πονηρός, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Στάθη Καραμαλίκη. Τέλος, μέχρι το Σάββατο αναμένεται στη χώρα μας ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ στο στόχαστρο υπάρχουν και δύο ακόμη αλλοδαποί ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει εισηγηθεί ο Χαλίντ Κάραμα!

Πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό 

Ενδιαφέρον έχει να ρίξουμε μια ματιά, για το ποιες θα είναι οι διαφορές του περσινού ρόστερ σε σχέση με το φετινό. Συγκεκριμένα οι “σίγουροι” που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα είναι οι: Ξενοδόχοβ (Α.Ε Λάρισας), Ουνγιαλίδης (Α.Ε.Λ Καλλονής), Τσόπελας (ΠΑΣ Λαμία), Νόνης (Καλλιθέα), Βαρέλα (Μπότεβ Πλόβντιβ), Ευθυμιάδης (πιθανότατα στον Κισσαμικό), Μπλέτσας (Πανιώνιος), Κριτσμάρεβιτς (υπέγραψε στη Λουγκάνο αλλά προέκυψε πρόβλημα με τη μεταγραφή του), Πιτταράς (Αναγέννηση Καρδίτσας), Οικονόμου (Αγροτικός Αστέρας),Χατζησάββας (Αστέρας Βάρης), ενώ υπάρχουν και κάποιοι που αναζητούν τον  επόμενο “σταθμό” της καριέρας τους. Για το ποιοι θα αποκτηθούν αλλά και ποιοι θα παραμείνουν από την περσινή ομάδα, θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο μας.

Τέσσερις ομάδες θα υποβιβάζονται Γ’ Εθνική, δύο θα ανεβάινουν Σούπερ Λίγκα
Τέσσερις ομάδες, σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων (αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή) θα υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική την σεζόν που θα ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα. Αυτό γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή με σχετικό έγγραφο που απέστειλε σε όλες τις ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ. Δύο ομάδες -οι οποίες θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση, θα ανέβουν στα “σαλόνια” της Σούπερ Λίγκας-, ενώ 4 θα είναι εκείνες που θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική. Αυτά τουλάχιστον ισχύουν με τα παρόντα δεδομένα. Αν αλλάξει κάτι, κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.