Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Καλαμάτας ανακοίνωσε με δήλωση του ο Αποστόλης Κουκούτσης (δεξιά στη φωτό). Οπως τονίζει, οι λόγοι της απόφασης του είναι οικογενειακοί, επαγγελματικοί και προσωπικοί.

Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει:

“Θα ήθελα με την παρακάτω δήλωση να κάνω γνωστό, πως προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση του προέδρου στην αγαπημένη μας “Μαύρη Θύελλα”. Υπηρέτησα με πολύ δουλειά και αγάπη την ομάδα μας, θέλοντας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην αναγέννηση της ώστε να την δούμε εκεί που της αρμόζει αλλά είχα δηλώσει εξ αρχής πως δεν μπορούσα να αποκομιστώ ολόκληρο το βάρος, θέλω παρόλα αυτά να ζητήσω αν και είμαι βέβαιος από το υπόλοιπο Δ.Σ και τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο να συνεχίσουν την ίδια πετυχημένη πορεία και τους διαβεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, του συνεργάτες μου που με ατέλειωτες ώρες δουλειάς έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά φυσικά το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές μας.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Μετά τιμής
Κουκούτσης Απόστολος”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.