Τα βρήκε σκούρα το Καταστάρι αλλά “καθάρισε” ο Μαλαφούρης (χατ τρικ) 3-1 τα Γερακαρία.

Πήρε πολύτιμο βαθμό η ΑΕ Αγίου Λέοντα /Κοιλιωμένου από τον Παναρτεμισιακό (1-1)

Την ανατροπή της χρονιάς έκανε ο έσπερος (10-4) τον Απόλλωνα αν και έχανε 0-1 στο ημίχρονο!

Άνετα το Τσιλιβή 7-0 την Δόξα Λιθακιάς!

 

 

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ 3 – 1

Γκολ: Μαλαφούρης 41΄, 85΄, 88΄ – Καμπεράϊ 31΄

Διαιτητες: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ – ΜΑΤΣΑΣ – ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Γ

Ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου το απόγευμα του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική. Στο γήπεδο του Αγγερικού ο ΑΟ Κατασταρίου τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της ΑΕ Γερακαρίων. Στο τέλος όμως “μίλησε” ο Διονύσης Μαλαφούρης με χατ τρικ ανέτρεψε το 0-1 και το έκανε 3-1 για την ομάδα του Κατασταρίου. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με δυνατές μονομαχίες, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Καμπεράϊ, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Μαλαφούρης έφερε το ματς στα ίσια. στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πίσω και προσπάθησαν να πάρουν τον βαθμό, όμως λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Διονύσης Μαλαφούρης με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τον Δημοσθένη Αγγελάκη να κάνει θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟΚ.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟΑ – ΑΓ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ 1 – 1

Γκολ: Ραυτόπουλος 52′ – Μαρ. Ι. Μαρούδας 81′

Διαιτητές: ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Δ. – ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – ΠΕΤΤΑΣ

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου Παναρτεμισιακός και ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου μοιράστηκαν βαθμούς αλλά και τις εντυπώσεις από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στην επανάληψη τα κατάφεραν με τον Ραυτόπουλο στο 52΄ και έκαναν το 1-0. Στην συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι  ισορρόπησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μάριο Μαρούδας του Ιωάννη 10 λεπτά πριν τελειώσει το ματς σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

25 24 23 22 21 20 19 18

 

ΕΣΠΕΡΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 10 – 4

Γκολ: Ζούγρας (3), Τσουκαλάς (3), Σπύρι (2), Νίλσον (1), Τάτος (1) – Κουρούμαλος (1), Μπελέρι (1), Μαρινος (2)

Διαιτητές: ΚΛΑΔΗΣ – ΜΠΕΗΣ – ΜΠΑΣΤΑΣ

Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων “έβρεξε” γκολ με το “τσουβάλι” καθώς ο Έσπερος αν και βρέθηκε να χάνει 0-1 στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα κατάφερε στην επανάληψη να πετύχει 10 τέρματα και να πάρει μεγαλειώδη νίκη κερδίζοντας με 10-4 !!! Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Μπελέρη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και με 3 γκολ του Ζούγρα, 3 γκολ του Τσουκαλά, 2 του Σπύρι, 1 γκολ του Νίλσον και ένα γκολ του Τάτου πέτυχαν την ανατροπή της χρονιάς! Για τον Απόλλωνα σκόραραν 2 Μαρίνος και ένα ο Κουρούμαλος.

31 30 29 28 27 26

 

 

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ 7 – 0

Γκολ: Αλεξανδρίδης (2), Σταμίρης (1), Αγ. Κλάδης (1), Λίτα (1), Κυδωνιάτης (1), Καίσαρης (1)

Διαιτητές: ΚΩΣΤΑΚΗΣ – ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στον Πλάνο το Τσιλιβή πέρασε εύκολο απόγευμα αφού κέρδισε την Δόξα Λιθακιάς με 7-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αλεξανδρίδης δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Σταμίρης, Λίτα, Κυδωνιάτης, Καίσαρης και Κλάδης Αγγ.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.