Με 6-0 νίκησαν τον Τύρναβο οι «βυσσινί», με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να πετυχαίνει πέντε γκολ!

Tην ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του σε πρόσωπα και σχήματα είχε την Τετάρτη (9/3) ο Σάκης Τσιώλης, με την ΑΕΛ να συντρίβει σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι τον Τύρναβο με 6-0.

Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νίκο Βαρέλα, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να βρίσκει δίχτυα πέντε φορές (!), ενώ το έκτο τέρμα έβαλε ο Ναγιάρ.

Ο τελευταίος σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι στο 15′ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαρέλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ στο 21′.

Στο 30′ ο Κουτσιανικούλης έκανε ένα κακό πλασέ, αλλά ο 25χρονος άσος ακολούθησε τη φάση και πέτυχε το 0-2, για να πετύχει και το τρίτο γκολ της ομάδας του πριν διαμορφώσει το 0-4 ο Ναγιάρ.

Εν συνεχεία, ο Βαρέλα βρήκε άλλες δύο φορές δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δείχνοντας έτσι στον Τσιώλη ότι μπορεί να βασίζεται πάνω του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

TYΡΝΑΒΟΣ (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος, Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Νασιάκος, Λούγκος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιάγκος, Νούσιος.

Έπαιξαν και οι: Σβερκούλης, Μανιώτης, Κεσίδης Γελάλης, Βούζας, Κοντοθανάσης, Χαβίλας

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης (46′ Πατσογιώργος), Μασούρας (46′ Μπανούσης), Κοντοχρήστος (Νικολακάκης), Δαμιανάκης (46′ Κομεσίδης), Σουλιώτης (46′ Γιοβάνοβιτς), Ζέρης (46′ Ρέντζας), Ναγιάρ, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης (Χοτζάλι), Πάτο, Καπός.

Πηγή ΦΩΤΟ: larissasportnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.