Παρουσία δεκάδων φιλάθλων του Πανηλειακού, και φυσικά της διοίκησης και όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων, έγινε χθες το βράδυ στο καφέ «ΘΕΑ» στην Κουρούτα η κοπή της πίτας του Πανηλειακού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαμε την παρουσίαση όλων των τμημάτων του σωματείου και συγκεκριμένα:

* Ακαδημίες και τμήματα υποδομής Πανηλειακού

* Ομάδα Νέων Κ-19


* Ομάδα Γυναικών Πανηλειακού


* Ανδρική ομάδα

Ακολούθησε με την συμμετοχή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Πανηλειακού η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφών της ομάδας (απουσίαζε μόνο ο Ολίσε), καθώς και η παρουσίαση των Δημήτρη Κοτσώνη και Γιώργου Σαραμαντά που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους», ενώ βραβεύτηκαν ο κος Σάκης Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος που επί πολλά χρόνια έφτασε τον Πανηλειακό στην κορυφή, ο Ηλείος διεθνής Γιώργος Καραγκούνης, ο Ηλείος διαιτητής της Super League Μάριος Λαμπρόπουλος και ο Ηλείος παίκτης Νίκος Καράμπελας που μετά τη μεγάλη θητεία του στη χώρα μας, αγωνίζεται πλέον στο εξωτερικό και στην Ισπανία.

Τα βραβεία των Καραγκούνη και Καράμπελα παρέλαβαν οι οικογένειές τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και αρκετά happening.

Αξίζει πάντως να σταθούμε και στην παρουσία των οργανωμένων φιλάθλων του Πανηλειακού που έδωσαν τον δικό τους τόνο στην όλη εκδήλωση. Την πίτα έκοψε ο πάτερ Παναγιώτης Γιατράς.

πηγή:patrisnews

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.