Το πρωί της Τετάρτης και κάτω από την πίεση των εξελίξεων η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League Μαρίνα Μπόζνου ανακοίνωσε την απόφαση της για την υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης της Ελευσίνας για το μετoχολογιό της.

Σύμφωνα με έγγυρες πληροφοριες η απόφαση είναι αθωωτική για την ομάδα των “Σταχυοφόρων” με την αιτιολογία ότι το γήπεδο της Ελευσίνας 1-3 Ιανουαρίου ήταν κλειστό και δεν υπήρχε προπονητής Θανάσης Δημόπουλος! Δηλαδή μια απόφαση που στηρίκτηκε πάνω σε ένα σκεπτικό που είναι έτοιμο να καταρευσει στο επόμενο δικαστήριο που έχει προσφύγει πλέον η Ζάκυνθος.

Οι νησιώτες πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση δεν είναι σωστή και δεν έχει νομική βάση δικαιοσύνης όταν η πρόεδρος αθωώνει μια ομάδα με τέτοιο σκεπτικό… Για αυτόν τον λόγο η Ζακυνθινή ομάδα δεν άργησε καθόλου να κάνει έφεση κατά της απόφασης. Αξίζει σε αυτό το σημείο να πούμε ότι και πέρυσι η Κέρκυρα υποβιβάστηκε στι Διαιτητικό δικαστήριο.

Aαξίζει να σημειώσουμε οτι σήμερα Τετάρτη 26/10 υπάρχουν άλλα δύο δικαστήρια για τη Ζάκυνθο. Το πρώτο είναι στην Έφεσεων όπου θα δικαστεί η Έφεση της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας και το δεύτερο στο Διαιτητικό όπου η Ζάκυνθος έχει προσφύγει κατά της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.