Την Κυριακή στις 11.30 στην αίθουσα του cine Φώσκολος θα κτυπάει η καρδιά του ΑΠΣ Ζάκυνθος, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την πορεία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική!

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τόσο του Στέλιου Γούναρη όσο και του Στράτου Κουρούμαλου ο οποίοι έχουν ταυτιστεί με πλέον κοινή πορεία.

Καμιά εξέλιξη δεν  διαφαίνεται στο θέμα της κας Σπινθάκη καθώς η ίδια μέχρι στιγμής δεν δείχνει την πρόθεση της για να αναλάβει τη θέση του προέδρου.

Νέα κίνηση ετοιμάζεται από δύο επιφανείς επιχειρηματίες οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα καταθέσουν πρόταση (οικονομική) για να αναλάβουν (μαζί με άλλους) τα ηνία της ομάδας!

Αναγκαία όσο πότε άλλοτε είναι η συμμετοχή του κόσμου την Κυριακή

Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο θυμόσοφος λαός μας… μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στην υπόθεση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αυτού του τεράστιου ιστορικού σωματείου του νησιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της νοτιοδυτικής Ελλάδας. Οι εξελίξεις λίγες ημέρες πριν από την Γενική Συνελευση είναι αρκετές καθώς διαφαίνεται  να υπάρχει κάποιο “φως στο τούνελ”… Τα είχαμε γράψει εδώ και ημέρες ότι εκτός από την αλλαγή του ονόματος και του καταστατικού τα υπόλοιπα βρίσκονται στο σημείο μηδέν… ήρθε λοιπόν η στιγμή την Κυριακή για να ξεκαθαρίσει το θέμα ενώπιων όλων των παρευρισκομένων!

Το κεντρικό πρόσωπο της συνέλευσης θα είναι ο Στέλιος Γούναρης ο οποίος μετά την παρέλευση 10 και πλέον χρόνων στις πλάτες του εχει την εμπειρία για να μπορέσει να αναπτύξει πως η ομάδα πρέπει να πορευτεί από εδώ και στο εξής, αν και ο ίδιος τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει χάσει την σπιρτάδα και την λάμψη της θέλησης να συνεχίσει όπως πάντα με το γκάζι πατημένο. Η αλήθεια είναι ότι τους δύο τελευταίους μήνες αμφισβητήθηκε έντονα και έχει πικραθεί από αρκετούς που μέχρι πρότινος όλα αυτά τα χρόνια τον είχαν στηρίξει.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας είναι τι στάση θα τηρήσει την Κυριακή και τι θέση θα πάρει αφού και ίδιος δεν έχει δίπλα του επιχειρηματίες για να σηκώσει όλο αυτό το βάρος. Ήδη ο κος Γούναρης δεν έχει ακόμη επουλώσει τις οικονομικές πληγές από την περυσινή πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού το μεγάλο οικονομικό βάρος πέρασε από τις πλάτες του.

Το άλλο του μισό πλέον είναι ο Στράτος Κουρούμαλος ο οποίος ότι ήταν να κάνει το έχει κάνει. Δηλαδή αλλαγή ονόματος, καταστατικού και σίγουρα έχει την “μαγιά” από έμψυχο υλικό για να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια… (δεν είναι και λίγα) Από εκεί και πέρα ο κος Κουρούμαλος προσπάθησε να κάνει όσον τον δυνατόν περισσότερες επαφές με Ζακυνθινούς επιχειρηματίες.

“Επένδυσε” στο “χαρτί” της Ροδούλας Σπινθάκη ένα χαρτί το οποίο το κρατούσε για αρκετές εβδομάδες, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της Κρητικιάς γιατρού αυτό το χαρτί δείχνει να καίγεται καθώς η ίδιας πολύ δύσκολα θα πορευτεί με άλλους επιχειρηματίες η οποίοι δεν θα είναι της αρέσκεια της (τουλάχιστον 2-3)… Αυτό σημαίνει ότι ο “Δάσκαλος” θα αφήσει τις εξελίξεις να δει προς τα που θα πάνε αφού πέραν της φυσικής του παρουσίας και δεν έχει δίπλα του και αυτός ανθρώπους που θα μπουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για την κα Σπινθάκη τα είπαμε και χθες με τα πράγματα να είναι πλέον ξεκάθαρα… η οξυδερκής γιατρός έχει δίπλα της αρκετούς επιχειρηματίες (τουλάχιστον αυτό διατείνει) που θα μπορούσαν να τρέξουν την ομάδα για αυτή την χρονιά, αλλά έχει θέσει κάποιους όρους που λένε ότι δεν θα μπει για να είναι πρόεδρος “μαριονέτα” από την στιγμή που δεν θα έχει την πλειοψηφία στο νέο δ.σ….

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η “kinter έκπληξη” που όπως όλα δείχνουν θα σκάσει την Κυριακή το πρωί! σύμφωνα με έγκυρες πηγές υπάρχουν δύο Ζακυνθινοί επιχειρηματίες που είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ομάδα της Ζακύνθου θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας! Οι δύο αυτοί άνδρες είναι αποφασισμένοι να κάνουν το μεγάλο άλμα και να προχωρήσουν παρά κάτω τον Σύλλογο. Όμως διατείνουν (παρέχουν διαβεβαίωση) ότι πίσω από αυτούς θα βρίσκονται άλλοι επιχειρηματίες που θα τους βοηθήσουν οικονομικά για να βγει είς πέρας η νέα ποδοσφαιρική σαιζόν!

Σίγουρα οι δύο πετυχημένοι επιχειρηματίες (δεν μπορούμε να πούμε ονόματα για ευνόητους λόγους)  θέλουν “καθαρές δουλείες” δηλαδή να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με ότι αυτό συνεπάγεται… Ήδη για αυτήν τους την κίνηση έχουν ενημερώσει τον Στράτο Κουρούμαλο ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον “έταιρο καπαδόκη”  Στέλιο Γούναρη… Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άνδρες βλέπουν θετικά την εξέλιξη αυτή χωρίς ωστόσο να έχουν αποφασίσει τι θα πράξουν στην συνέλευση….

Όπως και να έχει Στράτος και Στέλιος είναι πλέον οι θεματοφύλακες της ενότητας για την ομαλή πορεία της ομάδας και σίγουρα θα είναι στο νέο δ.σ της ομάδας με ερωτηματικό τις αρμοδιότητες που θα έχουν σε περίπτωση που υπάρξουν εξελίξεις από τους δύο επιχειρηματίες….

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο βάθος του παρασκηνίου υπάρχει μια άλλη ομάδα ανθρώπων που θέλουν να “τρέξουν” την ομάδα αλλά θα περιμένουν τις εξελίξεις καθώς η γραμμή που ακολουθούν είναι εντελώς διαφορετική από τους άλλους. Μάλιστα στην αίθουσα την Κυριακή θα βρίσκεται εκπρόσωπος τους που όμως δεν θα μιλήσει ούτε θα θελήσει να δείξει τις προθέσεις αυτής της κίνησης. Για όλα τα παραπάνω η συγκέντρωση της Κυριακής θα είναι πάρα,  μα πάρα πολύ σημαντική και ίσως σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές για το μέλλον της κυανοκίτρινης ομάδας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Καλό θα είναι όμως όλοι όσοι θα παραβρεθούν στο “Cine Φώσκολος” να κρατήσουν μικρό καλάθι διότι η θεωρία από την πράξη στις γενικές συνελεύσεις της Ζακύνθου απέχει παρασάγγας…

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.