Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ζακύνθου το διήμερο 4-5 Αυγούστου. Μια ποδοσφαιρική γιορτή με υψηλούς προσκεκλημένους όπως τους αρχηγούς της Εθνικής Ελλάδας 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Καραγκούνη και Τάκη Φύσσα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ακαδημία της Δόξας Πηγαδακίων αφού φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Εκτός από τον αγώνα του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο, μια ημέρα πριν στις 4 Αυγούστου θα γίνει ημερίδα ενημέρωσης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε για συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας αλλά και ένας μέρος θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ζακύνθου. Επίσης καλεσμένος στην εκδήλωση θα είναι ο Θοδω
ρής Παχατουριδης αλλά και ο Στέλιος Κρητικός (παίκτης του (survivor). περισσότερα για τις ώρες αλλά και τον τόπο που θα γίνει η εκδήλωση θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση από την διοργανώτρια ομάδα.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε το δ.σ της Δόξας Πηγαδακιων

Το δ.σ του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη , μα και τόσο συγκινητική στιγμή, να ανακοινώσει το εξής.
Φέτος , 2018 πέρασαν 20 χρόνια από εκείνο το παιχνίδι , φιλικού χαρακτήρα, στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου τότε, με χαλίκι στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο Λοξας , ο Λιβος ο Βερτζαγιας , αντιμετώπισαν τον Τσάνη , τον Μαλαφούρη , τον Αείμνηστο Χαριάτη.

Είκοσι χρόνια, με τόσες θύμησες, με τόσα παΐδια που μεγάλωσαν και μοιραστήκαν μέσα στις τάξεις του συλλόγου , τα παιδικά τους όνειρα. Αποφασίσαμε λοιπόν ως δ.σ , να κάνουμε ενα διήμερο εκδηλώσεων όπου θα γιορτάσουμε με φίλους την επέτειο αυτή. Απευθυνθήκαμε, σε πολλούς φίλους και ξέρουμε ότι δεν γινόταν να έρθουν όλοι .

Όμως , στις 4 Αύγουστου σε αίθουσα όπου θα ενημερώσουμε τις επόμενες ήμερες, θα ξεκινήσει μια διήμερη εκδήλωση, με χαρακτηριστικά ημερίδας ενημέρωσης, προς γονείς, προπονητές, ακόμη και για τα παΐδια, μα κυρίως για αυτά. Στις 4 Αύγουστου λοιπόν , θα έχουμε τη χαρά και μεγάλη τιμή, να έχουμε εδω τον μεγάλο αρχηγό Θοδωρή Ζαγοράκη. Τον μεγάλο μαχητή Γιώργο Καραγκούνη. Τον Τάκη Φύσσα. Τον Θοδωρή Παχατουρίδη. Τον Στέλιο Κρητικό, μα και άλλους ακόμη φίλους.

Στην αίθουσα αυτή θα ακούσουμε και θα μάθουμε πολλά. Θα συγκινηθούμε. Θα αποτίσουμε τιμή. Μα θα δούμε πολλά από τα παιδιά που τώρα είναι σχεδόν και πάνω απο τριάντα, να θυμούνται την διαδρομή τους μέσα απο τις τάξεις τις ακαδημίας μας.

Την άλλη μέρα, στις 5 Αύγουστου, το βράδυ, μαζί με φίλους από εδώ από το νησί, με τα παιδιά τις ακαδημίας μας , μα και με τα παιδιά όλων των ακαδημιών, αφού ο Θοδωρής , ο Τάκης και ο Γιώργος είναι όλων μας, θα συναντηθούμε εκεί που όλοι χαιρόμαστε και αγωνιζόμαστε και είναι κοινό σημείο όλων μας, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Εκεί λοιπόν , θα γίνουμε μια παρέα, και θα παίξουμε στα πλαίσια τις γιορτής, μπάλα. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί και θα δούμε τα παιδιά που μας απογείωσαν το 2004.

Ο Σύλλογος μας, η Ακαδημία μας , θέλει να διδάσκει στα παιδιά που την απαρτίζουν , εκτός απο τα μυστικά τις μπάλας, και άλλες διδαχές. Την αλληλεγγύη και την κοινωνική συμμέτοχη. Για αυτό το λόγο, θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες, απο το σύλλογο μας, εισιτήρια για την φιλική αυτή αναμέτρηση, τα οποία θα διατίθενται στο Ζακυνθινό κοινό, και θα είναι στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ. Όλα τα έσοδα αυτά, από τα εισιτήρια, θα διατεθούν , μετά από απόφαση του δ.σ. του συλλόγου μας, σε δυο κοινωφελείς σκοπούς. Σε οικονομική ενίσχυση ανθρώπου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νησί μας , και ακόμη , ένα άλλο μικρότερο ποσό , στο κοινωνικό παντοπωλείο Ζακύνθου. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε, οτι τα εισιτήρια θα φέρουν επάνω στο απόκομμα την σφραγίδα του συλλόγου, και θα φυλλομετρηθούν στην ΕΠΣ Ζακύνθου και θα επικυρωθούν , παρουσία και δημοτικού υπαλλήλου , για το αδιάβλητο τις διαδικασίας.

Κλίνοντας , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ζακύνθου και προσωπικά , τον Κύριο Δήμαρχο, τον αρμόδιο υπάλληλο του Σταδίου, τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα τις ΕΠΣ Ζακυνθου, την διεύθυνση του ξενοδοχείου Γκαλαξι, και προσωπικά την Κύρια Τετραδη Χριστίνα, τέλος όλους τους υποστηρικτές και τους χορηγούς τις διήμερης εκδήλωσης μας , και καλούμε όλο τον φίλαθλο Ζακυνθινό κοινό, να έρθει και να μας τίμηση στην γιορτή μας .

1998—2018 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΟ ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.