Οικοδεσπότης θα είναι αυτή την φορά ο ΑΟ Τσιλιβή. Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής στον 9ο όμιλο, η ομάδα του Πλάνου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο τον Πάμισσο Μεσσήνης που έρχεται για 2η συνεχόμενη φορά στο νησί.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και θέλουν να ρεφάρουν τις απώλειες που υπέστησαν την 1η αγωνιστική. Οι νησιώτες μετά την ήττα με 3-1 στο Ληξούρι θέλουν πάση θυσία μια νίκη που θα τους δώσεις τους τρεις βαθμούς αλλά και που θα αλλάξει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Το τεχνικό δίδυμο Ενγκεμά-Γεωργίου έχει πολλά πράγματα να κάνει έτσι ώστε η ομάδα να πάρει το τρίποντο. Μεγάλη προσπάθεια έγινε για να βγουν σήμερα τα δελτία των Τζανάρη και Zmimer με τους ανθρώπους του ΑΟ Τσιλιβή να είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν, κάτι που φάνηκε στην πορεία ότι τελικά οι δύο παίκτες τα τεθούν στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός Ανδρέας Δρόσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στην διάθεση των προπονητών του. Ο Λάμπρος Κόκας είναι τραυματίας είναι εκτός μάχης. το πρόβλημα των θλάσεων των ταλαιπωρεί και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα κατά πόσο ο έμπειρος ακραίος αμυντικός θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα από εδώ και στο εξής. Τα κουκιά είναι μετρημένα όσον αφορά το βασικό σχήμα. Μόνο αν βγουν τα δελτία Τζανάρη και Zmimer θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο σχήμα.

Το ματς θα αρχίσει στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο του νησιού. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Χρονάς από την Αχαία.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.