Αυτό που ήθελε το πήρε ο Εθνικός Σκουλικάδου στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι κόντρα στο Διαβολίτσι. Οι νησιώτες παίζοντας ψυχωμένα αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να πάρουν σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Και οι δυο ομάδες με 10 βαθμούς πλέον στο πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο της παραμονής. Η ομάδα του Δημήτρη Νόλη με σαφείς ανασταλτικούς προσανατολισμούς, έδωσε χώρο στην αντίπαλη ομάδα που είχε την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου πλην 2 σοβαρών περιπτώσεων στο πρώτο μέρος. Μουλιάτος στο 9΄ και Τσουκαλάς στο 26΄ είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη με το καλημέρα οι “Νερατζούρι” άνοιξαν στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Πιτσιλή ο Πάγια έκανε την προβολή και έκανε το 1-0 στο 51’. Η απάντηση όμως του Εθνικού ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν   μετά όταν ο νεοεισελθών Αντωνιάδης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα νίκησε τον Καπατσώρη και έφερε το ματς στα ίσια σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, οι νησιώτες χειρίστηκαν με υποδειγματικό τρόπο το παιχνίδι, αφήνοντας τους επιθετικούς του Διαβολιτσίου μακριά από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Το ματς κύλησε στα μέτρα της νησιώτικής ομάδας που στο τέλος πανηγύρισε αυτή την ισοπαλία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τους Μεσσήνιους, αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμούς στο γήπεδο τους στο ” Καπετάν Βασίλης μετά την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του στο τοπικό ντέρμπι τον ΑΟ Τσλιβή και με νίκη θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα παραμονής. Από την άλλη πλευρά, το Διαβολίτσι θα έχει δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό Αστέρα.  

Διαιτητής: Τσαμούρης Αλέξανδρος (Πειραιά)

Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), Παγουράς (Βοιωτίας

ΑΟ Διαβολιτσίου (Παλαμάρας K.): Καπατσώρης, Γκελκέρια, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Τσάτσος (68’ Αθανασόπουλος), Μουλιάτος (79’ Χότζα), Πάγια (79’ Μπάρκας), Τσουκαλάς (56’ Γουέσλεϊ), Αντεμάϊ (46’ Τσουλάκος)

Εθνικός Σκουλικάδου (Νόλης Δ.) : Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος, Μεταξάς (85’ Πλέσσας), Λαμπρόπουλος, Κλάδης, Περιστέρης (72’ Κυριαζόπουλος), Μουσάϊ, Πίντο (61’ Αντωνιάδης), Νικολακόπουλος (46’ Ντα Σίλβα), Δαδάκος (61’ Σταμούλης), Βαρδάκας

Η επόμενη (8η) αγωνιστική

Πάμισος Μεσσήνης – Παναιγιάλειος

Εθνικός Σκουλικάδου – ΑΟ Τσιλιβή

Παλληξουριακός – Αχαϊκή

Αίας Γαστούνης – ΠΑΟ Βάρδας

Θύελλα Πατρών – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ναυπακτιακός Αστέρας – ΑΟ Διαβολιτσίου

Ρεπό: Ζάκυνθος

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.