Σε μήνα εξελίξεων μπαίνει το τοπικό ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Ζακύνθου, προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την δημοσίευση σε πρώτη φάση της προκήρυξης, πρωταθλήματος και κυπέλλου. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες, στην Α΄ κατηγορία με 13 ομάδες και στην Β΄ κατηγορία με 9 ομάδες.

Μένει φυσικά να δούμε πόσες θα είναι οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, αφού τα προβλήματα είναι πάρα πολλά με την πολύμηνη αποχή να δεσπόζει! Υπάρχει όμως αισιοδοξία ότι οι παράγοντες θα καταφέρουν να κατεβάσουν τις ομάδες τους στο γήπεδο. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως την Παρασκευή 3/9. Η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου θα γίνει  Παρασκευή 01/10/2021 και  ώρα 19:00.  Ο  τρόπος Υποβιβασμού και Προβιβασμού θα γίνει όπως αναφέρει το παράρτημα Β΄. Εάν όμως δηλώσουν λιγότερες ομάδες θα ανακοινωθεί  συμπληρωματική  προκήρυξη, μετά το  πέρας  των  δηλώσεων  συμμετοχής .  

A΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ( Ομάδες  13  σε  1  Όμιλο )

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΑΟ ,  ΑΕ ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ-ΚΟΙΛ/ΟΥ, ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΣ, ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙAΣ , ΑΟ ΦΛΟΓΑ  ΚΥΨΕΛΗΣ , ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΛΕΒΑΝΤΕ ΑΟ, ΑΣ ΡΟΙΔΟ 1985, ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και σωματεία ανώτερης κατηγορίας εφόσον δεν δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή.  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ ΑΡΓΑΣΙΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ, A.Ο.  ΕΣΠΕΡΟΣ, ΑΟ ΑΛΥΚΑΝΑ, ΑΟ ΝΑΦΘΙΩΝ-ΚΕΡΙ 2014, ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΑΟ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ                                                    

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.