Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο γήπεδο των Αμπελοκήπων ο ΑΣ Ρόϊδου κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα του Έσπερου με 4-1. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ταλέντο αλλά λείπει η εμπειρία. Για τους τυπικά φιλοξενούμενους ο Φετσάνης πέτυχε 3 τέρματα και ένα ο Κομιώτης. Για την ομάδα του Έσπερου το γκολ σημείωσε ο Σαλίας.

Στον Αγγερικό Φλόγα Κυψέλης και Αστέρας Μαχαιράδου τα έδωσαν όλα για να φτάσουν στη νίκη σε ένα ομολογουμένως δυνατό παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις στους φίλους του ζακυνθινού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι φέτος θα είναι δυνατές και ανταγωνιστικές. Η Φλόγα Κυψέλης για 40 περίπου λεπτά έπαιξε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χαρακτινός. Ο Αστέρας στο τέλος θα μπορούσε να πάρει το ματς αλλά ήταν άτυχος καθώς ο Κώστας Αντίοχος στο 90+2 σημάδεψε το δοκάρι της Κυψέλης. Τέλος, ο ΑΟ Τσιλιβή πήρε το ματς στα χαρτιά καθώς ο Παναρτεμισιακός δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Για να δείτε την αναλυτική βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ>>>>

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Θύελλα Αμπελοκήπων -ΑΕ Αγίου Λέοντα 11-0

Φλόγα Κυψέλης – Αστέρας 0-0

Έσπερος – Α.Σ. Ρόϊδο 1985 1-4

Παναρτεμισιακός – ΑΟ Τσιλιβή 0-3 α.α.

ΑΟ Καστασταρίου-ΑΠΣ Ζάκυνθος (αναβ)

Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.