Το δημοσίευμα για το θέμα της Φάμιλυ-Παναρτεμισιακός σήκωσε θύελλα αντιδράσεων κυρίως από τον άμεσα θιγόμενο άνθρωπο της ομάδας των Λαγκαδακίων Χαρ. Ραυτόπουλο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παναρτεμισιακού φανερά ενοχλημένος, δήλωσε ότι θα πάει το θέμα στην εισαγγελία Ζακύνθου για να βρει το δίκιο του. Επίσης, δήλωσε ότι ο γραμματέας του Πρωτοδικείου είτε  έχει κάνει τεράστιο λάθος που έδωσε αυτό το πιστοποιητικό που αναγνωρίζει τον ΑΟ Φάμιλυ στον κο Ποταμίτη ή έχει συμβεί κάτι άλλο που δεν το γνωρίζει.

Ο ίδιος προσκόμισε στην ιστοσελίδα μας έγγραφο του πρωτοδικείου που πιστοποιεί ότι από το 2012 ότι υπάρχει ονομασία «Παναρτεμισιακός ΑΟ Αρτεμισιών». Το συγκεκριμένο έγγραφο δείχνει με σαφήνεια σε ποια ομάδα αναφέρεται.  Σίγουρα όμως, και το έγγραφο του παρουσίασε ο κος Ποταμίτης με ημερομηνία 9/9/2020 δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης.

Εν τω μεταξύ από την ΕΠΟ υπάρχει αναγνώριση σωματείου το 2012 με την επωνυμία «Παναρτεμισιακός ΑΟ Αρτεμισιών» μετά την αλλαγή που προήλθε από την ονομασία «ΑΟ Φάμιλυ-Αγγερικός».

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς στην ΕΠΣ Ζακύνθου έχει κατατεθεί νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναρτεμισιακού. Η διοίκηση της διοργανώτριας θα περιμένει άλλη μια εβδομάδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κάτι το οποίο φαντάζει απίθανο να συμβεί!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.