Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Θύελλα Αμπελοκήπων και Α.Ο. Λεβάντε μπαίνουν στη «ρωμαϊκή αρένα» των Αμπελοκήπων (17.00) για να παίξουν την πρώτη πράξη μιας δραματικής σειράς όπως την περιμένει όλη η ποδοσφαιρική Ζάκυνθος. Από τη μια, η έμπειρη, μεστή και πολύ ποιοτική ομάδα του Ντίνου Τσουράκη που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και από την άλλη ο θεαματικός, ενθουσιώδης και φιλόδοξος Α.Ο. Λεβάντε του Παναγιώτη Τρουπιώτη με φόντο την κούπα του πρωταθλητή και την εκπροσώπηση του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι, πέρασαν στους τελικούς μέσα από μια σειρά που έκοψε την ανάσα απέναντι στον  αξιόμαχο Α.Ο. Τσιλιβή και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με μια πιο ξεκούραστη αλλά εξίσου σημαντική πρόκριση κόντρα στο πολύ καλό φέτος Καταστάρι. Οι δύο τεχνικοί έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους, με τη Θύελλα να στερείται των υπηρεσιών του Έλβις Τζίνα και τον Λεβάντε των Ρεμί Ροντό και Ρεντόν Ελέζι όπου άπαντες  είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα.

Διαιτητής θα είναι ο Αντώνης Μποζίκης, με βοηθούς τους Γιώργο Μπάστα, Διονύση Πλέσσα και 4ο τον Φώτη Κοριανίτη. Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα και θα καλυφθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα ioniansports.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.