Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι φίλαθλοι του ΑΟ Τσιλιβή για την απόκτηση-επιστροφή του Στέλιου Λιβέρη και οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν καθώς η μεταγραφή αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί. Και δεν θα πραγματοποιηθεί, όχι με ευθύνη του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε δώσει τα χέρια, αλλά με ευθύνη μελών του διοικητικού συμβουλίου που έφεραν αντίρρηση στην μεταγραφή Λιβέρη καθώς όπως υποστηρίζουν θα χαλούσε τις (οικονομικές)  ισορροπίες στην ομάδα!

Εκτός από αυτό, υπήρχαν και γρίνιες από παίκτες που ζητούσαν πλέον παραπάνω χρήματα. Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο και μπροστά στον κίνδυνο να γίνουν πολλά παρατράγουδα ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποσύρει την συμφωνία και να σταματήσει οποιαδήποτε κουβέντα με τον ΑΟ Τσιλιβή.

Ένθερμος υποστηρικτής του Λιβέρη ήταν και είναι ο Αλέκος Σπίνος. Ο πρώην πρόεδρος ήταν αυτός που συμφώνησε με τον παίκτη και ήταν αυτός που θα πλήρωνε τον ποδοσφαιριστή. Μετά όμως από αυτή την εξέλιξη ο Αλέκος Σπίνος, εμφανώς δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που είχε το θέμα Λιβέρη, πολύ δύσκολο θα είναι να συνεχίσει στην ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος Νίκος Παπαναγιώτου ο οποίος είχε βάλει πλάτη σε πολλά θέματα είναι έτοιμος να παραιτηθεί καθώς και αυτός ήταν πεπεισμένος ότι με την προσθήκη του Λιβέρη η ομάδα να ανέβαζε επίπεδο και θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι τριγμοί στο οικοδόμημα του Πλάνου είναι μεγάλοι και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί τις επόμενες ώρες ή και ημέρες.  

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.