Την 2η εβδομάδα προετοιμασίας διανύει από σήμερα ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού. Το τεχνικό επιτελείο έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και εντατικοποιεί τους ρυθμούς της προπόνησης και με πρωινές προπονήσεις.

Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει καταστρώσει ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης και ο άμεσος συνεργάτης του Μάριος Κωστάκης. 20-22 παίκτες βρίσκονται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας. Προχθές όλοι οι παίκτες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις έτσι ώστε ο προπονητής αλλά και ο γυμναστής Παν. Γουσέτης να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το που βρίσκεται ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Xθες δόθηκε ρεπό και από σήμερα ξανά στο γήπεδο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Τσίγκρηλας ο οποίος εντελώς απρόοπτα και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάτι ειδοποίησε με μήνυμα τους ανθρώπους της ομάδας ότι αποχωρεί από τους νησιώτες. Μια εξέλιξη δυσάρεστη, διότι ο παίκτης ήταν από τους πρώτους που είχε ανανεώσει και στη Ζάκυνθο πίστεψαν ότι δεν χρειάζονται να πάρουν άλλο στόπερ. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και οι νησιώτες καλούνται πλέον να βγουν στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Ηλείου κεντρικού αμυντικού.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.