Το ματς με τον Σβορώνο στη  Κατερίνη την Κυριακή το πρωί (11 πμ.), ξυπνάει μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα αυτά που συνέβησαν πέρυσι την προτελευταία αγωνιστική και που δημιούργησαν αναταράξεις στην μετέπειτα πορεία της ζακυνθινής ομάδας.

Άλλωστε,  για τα περσινά γεγονότα έχει σχηματιστεί δικογραφία και από την αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης, έχει διαβιβαστεί στη αντίστοιχη της Ζακύνθου όπου οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει καταθέσεις.

Η διοίκηση της ζακυνθινής ομάδας, έχει μεριμνήσει για το ματς της Κυριακής έχοντας ενημερώσει και ζητήσει αυξημένα μέτρα προστασίας για αυτό το παιχνίδι. Βέβαια,  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας θα έχει την φύλαξη που πρέπει με τους “φύλακες να έχουν γνώση”, τόσο στη ζακυνθινή ομάδα όσο και στην ίδια την Αστυνομία, η οποία έχει λάβει τα μέτρα της.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της Ζακύνθου Σταθης Καραμαλίκης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Χαμόγελα υπάρχουν, διότι ακόμα ένας μικρός σε ηλικία παίκτης είναι έτοιμος να αγωνιστεί (αν χρειαστεί), αναφερόμαστε φυσικά στον κεντρικό αμυντικό Βασίλη Τρούμπουλο ο οποίος πλέον είναι και τυπικά εντάξει καθώς πήρε το πράσινο φως από την ΕΠΟ να αγωνιστεί.

Επίσης,  χαμόγελα υπάρχουν και για τον Ιβάν Σίλβα ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του,  βγάζοντας χθες όλη το μέρος της προπόνησης. Ο αργεντινός υπολογίζεται κανονικά από τον Καραμαλίκη. Πιθανότατα λοιπόν να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα αλλά και εσωτερικές μετακινήσεις Η πιθανή είσοδος του νεαρού Βασίλη Τρούμπουλου αλλάζει αρκετά στο βασικό σχήμα.

Το ματς έχει ώρα έναρξης τις 11 το πρωί της Κυριακής. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κων/νος Τσίντζας με βοηθούς τον Ηλία Κίτο και τον Σταμάτη Σφυρή όλοι από την Θεσσαλία. Η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας βρίσκεται ήδη στην Κατερίνη από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FB)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.