Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής. Κερδισμένη της αγωνιστικής η ομάδα των Τρικάλων που πέρασε μέσα από την Κοζάνη με 4-1, δείχνοντας ότι φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Με 9 βαθμούς έχει κάνει το απόλυτο νικών και έχει πατήσει κορυφή. Το απόλυτο έχει κάνει και η Αναγέννηση Άρτας που κέρδισε δύσκολα την Ανθούπολη εντός έδρας με 1-0 και με 9 βαθμούς συγκατοικεί στην κορυφή με τον ΑΟ Τρίκαλα με 9 βαθμούς.

Ο Πιερικός βρίσκεται στην 3 θέση με 7 βαθμούς καθώς κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, δύσκολα τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0. Κερδισμένη της 3ης αγωνιστικής και η Ζάκυνθος που πέρασε εκκωφαντικά με 4-0 από την έδρα του Σβορώνου και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Φιλιατών που κέρδισε τον Ατρόμητο Παλαμά με 1-0 και με 6 βαθμούς βρίσκεται στην ίδια θέση με τη Ζάκυνθο. 6 βαθμούς έχει και η Ανθούπολη που ηττήθηκε στην Καρδίτσα.

Από εκεί και πέρα… Ο Ολυμπιακός Βόλου έσωσε τον βαθμό απέναντι στον Αμβρακικό Βόνιτσας με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς σε αυτό το 1-1. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει 5 βαθμούς, ενώ ο Αμβρακικός Βόνιτσας μόνο 2.  Η Αναγέννηση Άρτας κέρδισε τον Αστέρα Πετριτή με 2-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα δείχνοντας ότι ανακάμπτει. Ο Αιγινιακός κέρδισε εύκολα τον Ερμή Αμυνταίου με 3-0 και ανέβηκε στους 4 βαθμούς. Τέλος ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της ΑΕ Αλεξάνδρειας και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 1-1

2ος όμιλος

ΓΑΣ Σβορώνου – ΑΠΣ Ζάκυνθος  0-4

Αμβρακικός Βόνιτσας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ανθούπολη  1-0

Θεσπρωτός – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-1

Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Πετριτή 2-0

Κοζάνη – Τρίκαλα 1-4

Ατρόμητος Παλαμά – Άρης Φιλιατών  0-1

Αιγινιακός – Ερμής Αμυνταίου 3-0

Πιερικός – Τηλυκράτης  1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ

1 Τρίκαλα 9

2 Αναγέννηση Καρδίτσας 9

3 Πιερικός 7

4 Ζάκυνθος 6

5 Ανθούπολη 6

6 Άρης Φιλιατών 6

7 Ολυμπιακός Βόλου 5

8 Θεσπρωτός 4

9 Αναγέννηση Άρτας 4

10 Αιγινιακός 4

11 Τηλυκράτης 4

12 Κοζάνη 4

13 ΑΕ Αλεξάνδρειας 3

14 Αμβρακικός Βόνιτσας 2

15 Ατρόμητος Παλαμά 1

16 Αστέρας Πετριτή 0

17 Ερμής Αμυνταίου 0

18 ΓΑΣ Σβορώνου 0

Η επόμενη (4Η) αγωνιστική

Zάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός

Ανθούπολη-Αναγέννηση Άρτας

Αστέρας Πετριτή-Ατρόμητος Παλαμά

Άρης Φιλιατών-Πιερικός

Αμβρακικός Βόνιτσας-Σβορώνος

Αλεξάνδρεια-Κοζάνη

Τρίκαλα-Αιγινιακός

Ερμής Αμυνταίου-Τηλυκράτης Λευκάδας


Οι σκόρερ του 2ου ομίλου

3 γκολ: Μακρής (Ζάκυνθος), Αλεξίου (Τρίκαλα)

2 γκολ: Κέρι (Πιερικός), Γκουντρουμπής (Ολυμπιακός Βόλου), Ζυγκερίδης, Μπαλλάς (Αναγέννηση Καρδίτσας), Tρούμπουλος, Γουσέτης (Ζάκυνθος), Πιπιλιάρης (Αλεξάνδρεια), Πάλλας (Κοζάνη), Σαμαντάς, Ν. Σκόνδρας (Τρίκαλα)

1 γκολ: Σουλιώτης, Μπαστακός (Πιερικός), Ματέα, Κωστόπουλος, Αναστασίου (Ολυμπιακός Βόλου), Μουζακίτης, Γκερμπεσιώτης, Ρούσης (Αστέρας Πετριτή), Παρδάλης, Προβατίδης, Μιτακίδης, Β. Χατζηδίμπας (Αιγινιακός), Χατζής, Βαγενάς, Κατσαμάγκας (Ανθούπολη), Μηλιώτης, Καρακώστας, Πογοσιάν (Αναγέννηση Καρδίτσας), Μπλέτσας, Τ. Γώγος, Ντόντης, Μπίκας (Άρης Φιλιατών), Ροβίνας, Μπαλός, Γούλας, Τασούλας (Θεσπρωτός), Δούμτσης (Ερμής Αμυνταίου), Κατσαμάγκας, Λαζαρίδης, Τουρλίδας (Τηλυκράτης Λευκάδας), Τσιμέλι, Πάνου, Παπαθανασίου, Α. Παππάς (Αναγέννηση Άρτας), Λίτσι (Αλεξάνδρεια), Tόσκας (Σβορώνος), Δημακάκος, Τσιούνης (Αμβρακικός Βόνιτσας).

Πηγή: monobala.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.