Την ευκαιρία να πάρουν μια βαθιά “ανάσα” και να χαλαρώσουν λίγο από την πίεση και τα συνεχόμενα παιχνίδια, είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, το βράδυ της Δευτέρας στην γνωστή ταβέρνα “ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ” στο Σκουλικάδο μετά και την σπουδαία νίκη επί του Τυρνάβου, η οποία είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα. 

Το όλο event διοργάνωσαν από κοινού ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Βασίλης Μουζάκης και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Κώστας Πλέσσας και συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Κώστα Οικονόμου και Νίκο Βαρέλα που είναι τραυματίες και έκαναν θεραπεία την ώρα εκείνη. 

Το “μενού” ήταν εξαιρετικά πλούσιο, ενώ ξεχείλιζαν η χαρά και το κέφι των ποδοσφαιριστών που το χάρηκαν με την ψυχή τους. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ στο πρόγραμμα… υπήρχε και ορχήστρα, με κάποιους να ρίχνουν και τις απαραίτητες “στροφές” στην πίστα, μετά το φαγητό δείχνοντας ΚΑΙ ΕΚΕΙ ότι βρίσκονται σε περίοδο φόρμας.

Αυτό που μπορούσε να συμπεράνει κανείς, είναι ότι το μυστικό για την εξαιρετική πορεία της ομάδας κρύβεται και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Στο μαγαζί βρέθηκαν και ο Ντάνι Ακίνο (Προπονητής), με τους άμεσους συνεργάτες του Σπύρο Χριστόπουλο (Προπονητής τερματοφυλάκων) και Κώστα Γιάννη (Γυμναστής). Από την διοίκηση πλην της οικογένειας Μουζάκη, το παρόν έδωσε και ο Νίκος Γιαννούλης που αποτελεί την “ψυχή” του σωματείου, εδώ και πολλά χρόνια!

Άπαντες ανανέωσαν το “ραντεβού” τους για τα επόμενα, καθώς κανείς δεν επαναπαύεται στις μέχρι τώρα “δάφνες”. Πρέπει και μπορεί να υπάρξει και συνέχεια!

*Το φωτογραφικό υλικό της βραδιάς ανήκει στο Βασίλη Μουζάκη

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.