Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης η διοίκηση του ΑΝΟΖ,η οποία αναφέρεται σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Τέλος, οι άνθρωποι του Συλλόγου δεν παραλείπουν να αναφερθούν στο μεγάλο τους όνειρο που δεν είναι άλλο από την δημιουργία κολυμβητηρίου και για το οποίου προσδοκούν στη μεγαλύτερη δυνατή συνεισφορά του.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του:

“Με αισθήματα απερίγραπτης χαράς υποδεχθήκαμε την είδηση της τοποθετήσεως από τον πρωθυπουργό στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον εκλεκτό συμπολίτη μας και νεοεκλεγέντα βουλευτή Κο Σταύρο Κοντονή. Η πεποίθηση όλων μας είναι ότι η θέση που κατέλαβε στην νέα κυβέρνηση είναι πολύ μεγάλης σημασίας γιατί ο αθλητισμός στοχεύει βασικά στην νεολαία μας που είναι το πλέον ευαίσθητο σημείο σε μια  κοινωνία.

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το υγρό στοιχείο που μας περιβάλει και που τόσα χρόνια παλεύουμε για την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου στην Ζάκυνθο νιώσαμε ότι ήλθε πλέον η ώρα να υλοποιηθεί το όνειρο που τόσο περιμέναμε. Η χαρά όλων των κολυμβητών του Ομίλου μας εκφράσθηκε άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δικαιώνοντας τις προσδοκίες τους για καλύτερες επιδόσεις στο αγαπημένο τους άθλημα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Αθλητισμός στα χέρια του άξιου συμπολίτη μας θα οδηγηθεί επάξια σε υψηλά και καθαρά επίπεδα χωρίς διαφθορές και ίντριγκες που τα τελευταία χρόνια τον έχουν στιγματίσει.

Κύριε Υφυπουργέ δεχθείτε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια όλων των μελών του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου αλλά και των φίλων του υγρού στίβου και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο σας μια επιτυχία που θα είναι και δική μας.

Εκ του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.