Μια δίκαιη νίκη κατάκτησε ο Έπερος στο μεγάλο ντέρμπι  της αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζάκυνθου απέναντι στην ΑΕ Καλαμακίου μένοντας  μόνος πρώτος στην βαθμολογία δικαιολογώντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια με δύο γκολ του Ντάση και του  Κουρούμαλου.

Στο Α΄ μέρος το παιχνίδι ήταν παιχνίδι κέντρου, δυνατό με πολλές μονομαχίες. Στο 30΄ ο Έσπερος είχε την ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Τζιάρος με απ΄ ευθέιας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο Γ΄ της εστίας του Αβούρη αλλά ο γκολκίπερ του Καλαμακίου με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν!

Στο β΄ μέρος ο Εσπερος κυκλοφόρησε την μπάλα και πίεσε για τον γκολ. Στο 67΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζιάρου ο Ντάσης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στο Γ΄ της εστίας του Καλαμακίου. Στο 80΄ ο Ανδρέας Κουρούμαλος με πλασέ “κλείδωσε” τη νίκη για τον Έσπερο κάνοντας το 2-0.

 
ΚΥΡΙΑΚΗ   08/02/2015
ΑΡΓΑΣΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ    0-0 
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ      2-2
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΒΟΥΓΙΑΤΟ       4-0  
ΔΟΞΑ  ΛΙΘΑΚΙΑΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ      4-0
ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  – ΠΕΙΡΑΤΗΣ  (α/α  3-0 ) 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.