O θυμόσοφος λαός μας λέει ότι: ” Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!”. Και όπως όλα δείχνουν καπνός υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΠΣ Ζάκυνθος! Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, οι νησιώτες είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν την “έξυπνη βόμβα”. Μια βόμβα που θα ταράξει τα νερά της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (!!!). Πριν από λίγες ώρες στον λογαριασμό που διατηρεί η ομάδα στο fb ανέβηκε μι εικόνα με μια βόμβα με τον αριθμό 10 και με τίτλο: “LOADING”!

Οι πληροφορίες λοιπόν του Ioniansports που δεν επιδέχονται (πλέον) αμφισβήτησης κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Ζακύνθου με τον Φλόρενς Κέρι (!!!). Ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής είναι προ των πυλών της νησιώτικης ομάδας. Μπορεί βέβαια, στα ενδότερα του συλλόγου να μην έχουν αναφέρει ακόμα το όνομα του παίκτη, αλλά οι πληροφορίες του Ionian είναι διπλοτσεκαρισμένες.

Ο πρώτος σκόρερ πέρυσι του 2ου ομίλου με την φανέλα του Πιερικού αγωνίζεται εξίσου καλά και στις 3 θέσεις της επίθεσης. Τον ακολουθεί ένα βαρύ βιογραφικό από την αρχή΄΄η της καριέρας του στην Βέροια με την οποία αγωνίστηκε και στην πρώτη κατηγορία, έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, των Χανίων, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, της Νίκης Βόλου, της Καλαμάτας, της Παναχαϊκης, Αστέρας Αμαλιάδας, του Ηρακλή Λάρισας, της Ρόδου και φυσικά του Πιερικού. Αν ολοκληρωθεί και επίσημα αυτή η μεταγραφή, τότε η Ζάκυνθος βάζει γερές βάσεις και κάνει δήλωση συμμετοχής για πρωτάθλημα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.