Απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις του Αγροτικού Αστέρα μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπή της ΕΠΟ να στείλει τον Ηρακλή Λάρισας στην Super League 2 αντί του πρωταθλητή Αγροτικού Αστέρα.

Τη στιγμή που του έδωσαν άδεια να αγωνιστεί στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, να αγωνιστεί εξίσου στα μπαράζ ανόδου και να κερδίσει δίκαια την άνοδο του στη Super League 2, πέντε μήνες μετά αποφάσισαν ότι κακώς έλαβε μέρος πέρυσι στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: 

«ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επειδή πλέον το ελληνικο ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο χόρτο αλλά στις αίθουσες των επιτροπών με τις ευλογίες των εκτελεστικών οργάνων και την παρότρυνση δικομανών, δικολάβων και καλοθελητών προέδρων ΕΠΣ εξ ανατολών , ο ιστορικοτερος σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι
ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ,ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ, ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/10/2022 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.».

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.