Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος σε αιχμηρή ανάρτησή του αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στη Super League 2 και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για πολλούς και διάφορους και περισσότερο για τους παράγοντες των ομάδων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

“Το Πάσχα των Ορθοδόξων! Αντίστοιχα τα Χριστούγεννα! Για τους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, σημαίνει και δώρο στο μηνιάτικο κάθε εργαζομένου. Είναι λέει ποινικό η μη καταβολή του. Ενώ η μη καταβολή μισθοδοσίας, δεν είναι. Για τη μη καταβολή δώρου και μισθοδοσίας ποια είναι η ποινή δηλαδή; Ακόμα δεν τη γνωρίζει κανείς, γι αυτό και δεν υπάρχει. Στη Superleague2 (ανάθεμα στον τίτλο) εκτός του ότι έχουν «στήσει» εξ αρχής τη μισθοδοσία, «στημένο» έχουν και το δώρο Πάσχα! Επαγγελματική κατηγορία, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πλειονότητα τους.

Ταυτόχρονα, αν ο μπαμπάς δεν έχει χρήματα να υποστηρίξει την κατηγορία της Superleague2, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές  δηλώνουν και σερβιτόροι και οικοδόμοι, πωλητές… κλπ! Επαγγελματίες υπο«στηριχτές» του πως «στήνω» για να στηρίξω το επάγγελμα μου.

Ξεδιάντροποι, εργοδότες, ξεδιάντροποι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεδιάντροποι πολιτικοί, ξεδιάντροπο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ξεδιάντροπη δικαιοσύνη, υποκριτική ελληνική κοινωνία. Το πιο στημένο, χωρίς εισαγωγικά, επαγγελματικό πρωτάθλημα στο κόσμο είναι αυτό της ελληνικής Superleague2. Η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να σας στήνουν, η πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να μη σας στήνουν, ή άντε και στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

Αφήστε το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές στην ησυχία τους. Οι πολιτικοί και οι παράγοντες της Superleague2 δεν έχουν καμία διαφορά. Μια ζωή στημένοι ήτανε, μόνο που τώρα έχουν και εκ των προτέρων τα ποσοστά τους στο στοίχημα”.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.