Με ένα χρυσό,4 χάλκινα και 2 τέταρτες θέσεις επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Αλκίμαχος Ζακύνθου ,από το Πανελλήνιο Κύπελλο  “Γ.Βολάρης”  που διεξήχθη στην Αθήνα στις 14-15 Νοεμβρίου.   Ο σύλλογος συμμετείχε με 13 αθλητές που όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παίρνοντας τα εύσημα και από τον προπονητή των Ολυμπιονικών και εκπαιδευτή του συλλόγου Κώστα Τζιδημόπουλο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε γα δεύτερη φορά μέσα σε 6 μήνες ο Αντώνιος Ραζής στην κατηγορία -65kg αποδεικνύοντας την αλματώδη εξέλιξη του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι : Ζούγρας Ιωάννης -45, Μποζίκης Κωνσταντής -57,Σωτηρόπουλος Διονύσης -51 και Τσώλας Θεμιστοκλής -53 ο οποίος έφτασε στα 3 μετάλλια στις 4 συμμετοχές του.

Την τέταρτη θέση στις κατηγορίες τους κατέκτησαν η Γρίβα Ατζελίνα και η Σιάνη Αθηνά.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές  Ζούγρα Διονυσία, Μπουρλέσσα Μελλίνα, Νταλάνης Νίκος, Παλαιοθόδωρος Στέφανος, Σαρακίνη Βάσια-Αφροδίτη και Χοντάι Ντάνιελ.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές , καθώς επίσης και τους γονείς για τις επιτυχίες των παιδιών τους. και τους ευχαριστεί για την αμέριστη συμπαράσταση που παρέχουν στο σύλλογο και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους δασκάλους.

Τέλος ο Αλκίμαχος ευχαριστεί τον δάσκαλο και προπονητή  Κώστα Τζιδημόπουλο που με την εμπειρία και τις γνώσεις του στέκεται βοηθός και αρωγός σε όλα τα επίπεδα !

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.