Σε ένα από τα κορυφαία προπονητικά Καμπ Ταεκβοντό για τη χειμερινή περίοδο είχε την τιμή να προσκληθεί και να συμμετάσχει ο Α.Σ ΑΛΚΙΜΑΧΟΣ ΖΑΚΎΝΘΟΥ.

Για 5 ημέρες στην Κοζάνη οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με κορυφαίους Έλληνες και Ευρωπαίους αθλητές με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις υπό την καθοδήγηση του Κορεάτη Χρυσού Ολυμπιονίκη στην Αθήνα το 2004 DAESUNG MOON του Άγγλου προπονητή της ολυμπιακής ομάδας της Νορβηγίας και του Βελγίου DAVID PHILIP COOK του διακεκριμένου Έλληνα προπονητή για τις μικρές ηλικίες προπονητή της εθνικής Ελλάδος ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΙΔΗ αλλά και του παγκόσμιου πρωταθλητή μας μέλλος της προολυμπιακής μας ομάδας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΕΛΙΚΩΣΤΟΓΛΟΥ.


Αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο τους οι αθλητές του ΑΛΚΙΜΑΧΟΥ ΖΆΚΥΝΘΟΥ προπονήθηκαν διδάχθηκαν και προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από προπονητές και συναθλητές τους για τη διαρκώς αυξανόμενη βελτίωση τούς.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου που πήραν μέρος σε αυτό το Καμπ εχουν καθοδηγηθεί και προπονηθεί και από τους δύο κορυφαίους ολυμπιονίκες του Ταεκβοντό τον Αείμνηστο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΌ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΚΟΡΕΆΤΗ DAESUNG MOON.

Γεγονός που αποτελεί τιμή και ευτυχία για τα παιδιά αυτά και τους προπονητές του συλλόγου.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσήλωση τους στις προπονήσεις αλλά και το ήθος τους. ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους γονείς για την συμπαράσταση και την αρωγή σε όλες τις δράσεις του συλλόγου και νοιώθει περήφανο που το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό διδάσκεται και εκπροσωπείται από αθλητές και προσωπικότητες όπως ο αείμνηστος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ DAESUNG MOON Είθε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία επιτυχίες και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.