Για άλλη μια χρονιά ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ Ζακύνθου βρέθηκε στην κορυφή των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019. Ο ζακυνθινός επιχειρηματίας διαπρέπει,  και η εταιρία του “WEST” έχει συνεχόμενη ανοδική πορεία . Ο ισχυρός και οξυδερκής  παράγοντας της ομάδας του ΑΟΚ στην Γ΄ Εθνική που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον 8ο όμιλο, έχει να υπερηφανεύεται για αυτό αλλά και την πορεία του στον χώρο των επιχειρήσεων. H ελληνική εταιρεία πωλήσεων και marketing, κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κατηγορία GREEK BUSINESS CHAMPION με βάση τις οικονομικές της επιδόσεις για τη χρήση του 2017.

WEST: Διάκριση στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019

Πρωταγωνίστρια της Ελληνικής Οικονομίας για δεύτερη διαδοχική χρονιά αναδείχτηκε η WEST, στο πλαίσιο των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019. 

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία πωλήσεων και marketing, με ιστορία 25 χρόνων στον τομέα επικοινωνίας και διαφήμισης, κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κατηγορία GREEK BUSINESS CHAMPION με βάση τις οικονομικές της επιδόσεις για τη χρήση του 2017. Σε μια κατηγορία που βρέθηκαν επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες κατάφεραν κατά την εξεταζόμενη χρήση να σημειώσουν άνοδο μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και κέρδη προ φόρων, η WEST βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, με αύξηση 24,71% στον κύκλο εργασιών και 21,56% στα κέρδη προ φόρων

Η διάκριση αυτή που απέσπασε η εταιρεία, αποτελεί ακόμα μια αναγνώριση της αδιάκοπης προσπάθειας, της αφοσίωσης, του επαγγελματισμού και της απαράμιλλης ποιοτικής δουλειάς των ανθρώπων της και λειτουργεί σαν την κινητήριο δύναμη της WEST για την επιχειρηματική της αριστεία σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της. Επιπλέον, καταδεικνύει το αίσθημα ευθύνης με το οποίο λειτουργεί καθημερινά απέναντι στους συνεργάτες της, το κοινωνικό σύνολο και την ελληνική οικονομία.

Η τελετή των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019 έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα για το ελληνικό επιχειρείν, ενώ το βραβείο για τη WEST παρέλαβε η Finance Executive Director της εταιρείας, κυρία Αρετή Ποταμίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.